May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Plastik fantastisk: Drømmen om at ligne Barbie

nur4

Hvis jeg kunne vælge helt frit, hvordan jeg ville se ud, kunne jeg måske godt tænke mig at have lidt færre grå hår (som 33 årig), fastere bryster og en lidt mindre røv. Naturligt. Uden indgreb. Vi mennesker drømmer ofte om et andet udseende end det, vi er skabt med, og mange af os kan også spise og træne os til en mere ønskværdig krop. Men for nogle er det bare ikke nok.

Nur fra Nordsjælland, stifter af facebook-siden Plastik Fantastisk, har siden hun var 13 år haft en stor interesse for plastikoperationer. Hun fortæller, at hun altid har været utilfreds med sig selv, aldrig har kunnet lide sig selv, som hun er skabt – og som den hun naturligt er.

Jeg har interviewet hende her til Sydhavnsmor for at stille hende nogle spørgsmål, om hvorfor det for hende ikke er nok at være naturligt smuk?

“Jeg har fået lavet mine bryster, men de skal forstørres igen. Jeg har altid været utilfreds med mig selv og mit udseende. Jeg har ingen veninder, som har inspireret mig, men jeg har bare altid haft en drøm om at se anderledes ud”.

Hver måned bruger Nur ca. 6-7000 kroner på kosmetiske behandlinger som Botox og Restylane. Hendes kæreste er ikke særlig glad for alle de behandlinger, hun får lavet, da han synes, at hun er smuk, som hun er. “Der er ingen opbakning fra ham”, som hun selv siger.

“Min familie og venner støtter mig hele vejen igennem min drøm. Mine planer er, at jeg skal få lavet min næse, nogle af mine ribben skal fjernes, og mine baller skal opereres. Det bliver det næste projekt”.

valeria

Nur drømmer om at ligne Valeria Lukyanova (billedet herover), som kaldes ‘den menneskelige Barbie-dukke’.

Nur siger: “Jeg føler ikke, at der er grænser for, hvor mange plastikoperationer jeg skal have. Jo flere jo bedre for mig. Det er vigtigt for mig at forandre mig så meget, da det vil gøre mig glad og styrke min selvtillid. Jeg tror, at alle mennesker ville blive smukkere med plastikoperationer”.

Jeg kan ikke lade være med at stille hende spørgsmålet, om hun ikke er bange for at fortryde sin drastiske forandring i fremtiden: “Jeg vil ikke fortryde mine valg angående operationerne, da det betyder meget for mig at ændre mig, så jeg kan komme tættere på min drøm: At ligne Valeria. Jeg føler nogle gange, når andre er skeptiske overfor mine valg, at folk kan have lidt ondt i numsen indimellem”.

nur1

“Det, jeg er mest tilfreds med ved mig selv, er mine bryster, læber, øjne og mit hår. Jeg er derimod mere utilfreds med min talje; den kunne godt være smallere, selvom jeg kun er 65 cm rundt taljen. Og mine tænder er jeg heller ikke særlig glad for.

Jeg skal nok nå mit mål stille og roligt, da der er lang vej endnu, før jeg ligner Valeria Lukyanova. Men det skal nok lykkes mig om nogle år”, slutter Nur.

Jeg ønsker søde Nur al mulig held og lykke med det hele og håber, at hun bliver glad og tilfreds med sin krop. Det fortjener hun virkelig <3

Du kan følge Sydhavnsmor på FacebookBloglovin’ og Instagram 🙂

Del på facebook
Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på Sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll til toppen