May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Ærlig talt – geniale og hylende morsomme illustrationer

Disse yderst fine og sjove illustrationer taler så fint for sig selv. Striben er tegnet af arkitekt Louise Mie Larsen. Du kan se alle hendes fantastiske og underholdende illustrationer på hendes officielle “ÆRLIG TALT” facebook side her.

ærligtalt5

ærligtalt4

ærligtalt10

ærligtaltleonardo

ærligtalt11

ærligtalt6

ærligtalt1

ærligtalt7

ærligtalt8

ærligtalt9

ærligtalt2

ærligtalt12

ærligtalt

ærligtalt13

Hvilken er din favorit?

Du kan følge Sydhavnsmor på FacebookBloglovin’ og Instagram 🙂

Del på Facebook

1 kommentar til “Ærlig talt – geniale og hylende morsomme illustrationer”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top