Her er opskriften på de nemmeste, men i den grad også lækreste hjemmelavede bounty. Jeg har selv fundet frem til de eksakte mængder så konsistensen bliver en blød masse under chokoladen.
Jeg har valgt at pensle kokosmassen med orange chokolade, da jeg synes, det giver en ekstra lækker smag. Men man kan selvfølgelig bare bruge almindelig mørk (70 %) chokolade, hvis man ikke er til appelsinsmagen.
Denne portion giver ca. 20 bounty.
Det skal du bruge:
1 dl. kokosfibermel
2 dl. kokosmel
40 ml. fiber sirup Gold
250 ml. kokoscreme (den fede udgave af kokosmælk)
1 vanillestang (evt. en smule ægte vanille)
100 g. mørk (orange) chokolade 70%
Evt. skal fra øko citron
Sådan gør du:
Bland kokosfibermel, kokosmel, honning og kokoscreme. Lav det til en ‘dej’ og form de små kokosbrød i mundrette stykker.
Sæt dem i køleskabet i mindst et par timer.
Smelt chokoladen i et vandbad.
Brug en pensel til at smøre chokoladen på de små bounty.
Riv evt. citronskal med et rivejern og drys over den våde chokolade før, du sætter dem på køl i køleskabet. Hurtigt efter er de klar til servering.
Og så skal de ellers bare kyles direkte ned i løgnhalsen. God fornøjelse!
Du kan følge Sydhavnsmor på Facebook, Bloglovin’ og Instagram