May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Hvem tæller? Om at kysse (mange) mænd!

kyssemangemænd

Når man får en ny kæreste er den klassike liiiige at forhøre sig om hvor mange han/hun har været sammen med. For hvor meget frækkere end politiet tillader, er den anden? Svesken skal på disken – og her er det (åbenbart) vigtigt, at huske det helt nøjagtige antal for ellers er man en “tøjte”, eller “let på tråden” hvis man som kvinde (synes nogen – ikke mig!) ikke kan huske det eksakte tal. Og man er noget af en “farlig, fræk tyr”, hvis man er fyr og har været sammen med så og så mange – mange! Og måske lidt en “bøv”, hvis man ikke har kysset nok (hvad er nok?). 

Jeg har sgu aldrig forstået hvorfor en kvinde ikke også kan være en ungkarl(a) på den positive måde? 

To be honest, så husker jeg altså ikke selv præcis hvor mange hankøns væsener jeg selv har kysset i mit 33 årige lange liv. Skal jeg regne kyssekonkurrencerne i folkeskolen med, eller skal de regnes fra? Skal Daniel og Kim fra børnehaven tælles med og hva med ham svenskeren jeg kyssede farvel i en brandert i HF, men fortrød så snart min mund ramte hans? Come on! Det er sgu da skide lige meget, er det ik? Om vi har kysset med fire, ti eller fyrre, så længe vi er stoppet med at kysse rundt når vi har fået en kæreste? 

Hvad sir I?

Du kan følge Sydhavnsmor på FacebookBloglovin’ og Instagram

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Daddy (G)
Sydhavnsmor

Top 10 indlæg

Oh migardo & Jesus! Det er gået stærkt! 2015 er ved at være omme og jeg synes hovedsageligt at det har været et godt år

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top