May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

3. advent-konkurrence: Vind burgere og shakes fra Calories – Healthy Fastfood inkl. levering (værdi 800 kroner)!

calories

Indlægget er sponsoreret af Calories Aps.

I foråret 2014 åbnede “Calories” på Sluseholmen, den nye bydel i Sydhavnen. Hurtigt blev det en succes – både for lokale, men folk kom også fra andre bydele af København for at købe deres lækre burgere, sandwichs, salater, shakes, juices osv.

I søndags åbnede de endnu en forretning på Amagerbrogade 111, så nu er der også delikatesser til Amagerkanerne.

Om sommeren når jeg hænger, dag ud og dag ind ved Sluseholmens havebassin med ungerne eller når vi sejler en tur i vores damjolle, køber vi næsten altid frokost eller aftensmad i Calories, af de såre simple årsager; at det smager skide godt, det mætter, det bonner ikke vanvittigt på kalorietælleren og det er gode priser!

Derfor har jeg spurgt om de ikke ville sponsorere en røvfuld STORE, saftige og sunde(re) -uden de bliver kedelige og tørre, for de er sundere end Kinagrillens, men de smager (heldigvis) ikke sådan -burgere, samt tilhørende shakes til vinderen af denne konkurrence, som så kan invitere hele banden på en lækker middag.

Du vinder altså: 6 store burgere samt 6 valgfrie shakes (se udvalget her) inkl. en levering i Københavns området til en værdi af 800 kroner. 

For at deltage skal du herunder eller i det officielle facebookopslag her – i en kommentar, skrive “Sydhavnen” så er du automatisk med i udtrækningen. 

Konkurrencen kører til på søndag, 3. advent, hvor jeg trækker en vinder kl. 12  og efterfølgende offentliggør hvem der har vundet her på sydhavnsmor.dk.

Calories 

Sluseholmen 38, 2450 København SV

Amagerbrogade 111, 2300 København S

Hvis du vil læse mere Sydhavnsmor er du meget velkommen til at følge med på FacebookBloglovin’ og Instagram

 

 

 

 

Del på Facebook

53 kommentarer til “3. advent-konkurrence: Vind burgere og shakes fra Calories – Healthy Fastfood inkl. levering (værdi 800 kroner)!”

 1. OMG May, det er altså virkelig tarveligt at du poster sådan nogle lækre billeder så tidligt om morgenen – nu er jeg jo helt lækkersulten .

  Jeg prøver lykken: “Sydhavnen”

 2. Line Kristensen

  Wow det lyder lækkert kan godt se at det som sydhavnsgenser er en fejl at jeg ikke har været der endnu – det må der laves om på Sydhavnen – og gud hvor jeg håber jeg vinder

 3. Mette Viborg Faal

  Super fin blog May! Må nok hellere smide mit navn i puljen med et: Sydhavnen!

 4. Signe W. Hansen

  Elsker calories, og i sær der Shake! Kunne være lækkert, at kunne forkæle kæreste og søn!❤️
  Sydhavnen

 5. Sydhavnen og især sydhavnsmor’s små banditter rocks! burger og shakes, nam nam 🙂

 6. Hold op det er fedt med alle de konkurrencer du altid har!!!
  Tak for dine dejlige indlæg og fordi du gær os klogere på det faktisk fantastiske sted SYDHAVNEN ….. Man får jo helt lyst til at flytte der til ❤️

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Opskrifter
Sydhavnsmor

Glutenfri cheesecake uden sukker

Billedet er taget i Sydhavnen, ved mit bådhus <3  – Glutenfri cheesecake uden sukker  Forrige fredag havde min mand fødselsdag og derfor måtte den bette

Læs mere »
Daddy (G)
Sydhavnsmor

Top 10 indlæg

Oh migardo & Jesus! Det er gået stærkt! 2015 er ved at være omme og jeg synes hovedsageligt at det har været et godt år

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top