3. advent-konkurrence: Vind burgere og shakes fra Calories – Healthy Fastfood inkl. levering (værdi 800 kroner)!

calories

Indlægget er sponsoreret af Calories Aps.

I foråret 2014 åbnede “Calories” på Sluseholmen, den nye bydel i Sydhavnen. Hurtigt blev det en succes – både for lokale, men folk kom også fra andre bydele af København for at købe deres lækre burgere, sandwichs, salater, shakes, juices osv.

I søndags åbnede de endnu en forretning på Amagerbrogade 111, så nu er der også delikatesser til Amagerkanerne.

Om sommeren når jeg hænger, dag ud og dag ind ved Sluseholmens havebassin med ungerne eller når vi sejler en tur i vores damjolle, køber vi næsten altid frokost eller aftensmad i Calories, af de såre simple årsager; at det smager skide godt, det mætter, det bonner ikke vanvittigt på kalorietælleren og det er gode priser!

Derfor har jeg spurgt om de ikke ville sponsorere en røvfuld STORE, saftige og sunde(re) -uden de bliver kedelige og tørre, for de er sundere end Kinagrillens, men de smager (heldigvis) ikke sådan -burgere, samt tilhørende shakes til vinderen af denne konkurrence, som så kan invitere hele banden på en lækker middag.

Du vinder altså: 6 store burgere samt 6 valgfrie shakes (se udvalget her) inkl. en levering i Københavns området til en værdi af 800 kroner. 

For at deltage skal du herunder eller i det officielle facebookopslag her – i en kommentar, skrive “Sydhavnen” så er du automatisk med i udtrækningen. 

Konkurrencen kører til på søndag, 3. advent, hvor jeg trækker en vinder kl. 12  og efterfølgende offentliggør hvem der har vundet her på sydhavnsmor.dk.

Calories 

Sluseholmen 38, 2450 København SV

Amagerbrogade 111, 2300 København S

Hvis du vil læse mere Sydhavnsmor er du meget velkommen til at følge med på FacebookBloglovin’ og Instagram

 

 

 

 

Kommentarer (53)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *