May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

2. advent-konkurrence: Vind en klipning hos S29 på Vesterbro! Værdi 500 kr.

klip1

Indlægget er sponsoreret af S29

Selvforkælelse! Det er præmien denne uge! Hos S29 klipper de alle aldre – voksne som børn i deres hjemlige omgivelser på Vesterbro, lige ved Enghave Plads. De tre piger – Anja, Mette & Iben udspringer af “Shunt” der ligger på Istedgade og de har alle en fire årig uddannelse samt masser af god erfaring.

Jeg bliver selv klippet i salonen og elsker den umiddelbare stemning og ikke mindst elsker jeg mit hår, når jeg går derfra. Derfor har jeg spurgt pigerne om de ikke vil sponsorere en klipning (værdi 500 kr.), så du kan få nyt hår – måske til nytår – eller er det julegaven til din mand eller mor?

Der er altid kaffe på kanden hos S29 og pladespilleren står til fri afbenyttelse, så har du en plade, som kan bidrage til den hyggelige atmosfære i salonen, synes pigerne kun det er fedt, at du tager den med under armen!

klip3klip2

Adressen er:

S29

Haderslevsgade 29

1671 København V

Det eneste du skal gøre for at vinde en klipning til en værdi af 500 kr. hos S29 er at skrive – herunder i en kommentar, hvilke emner du holder mest af her på sydhavnsmor.dk  – eller hvad du gerne vil læse (mere) om.

Jeg trækker en vinder på søndag d. 6 dec. kl. 12.00 og offentliggør navnet her på bloggen efterfølgende – så hold øje med om det bliver dig der vinder:)

Jeg forbeholder mig retten til at trække en ny vinder, hvis jeg ikke har hørt fra vinderen onsdag d. 9. dec. kl. 22.

?

Hvis du vil læse mere Sydhavnsmor er du meget velkommen til at følge med på FacebookBloglovin’ og Instagram 🙂

Del på Facebook

17 kommentarer til “2. advent-konkurrence: Vind en klipning hos S29 på Vesterbro! Værdi 500 kr.”

 1. Jeg trænger så meget til en klipning og nyt lækkert hår her op til jul ville være fantastisk. Jeg krydser fingre!
  Jeg er vild med dine debatindlæg, som tager skæve dagligdags- og samfundsrelevante emner op til reflektion.

 2. Jeg elsker at læse dine røverhistorier med erfaringer fra dit liv. Mor- og far-interviews’ne er også altid gode. I det hele taget læser jeg alle dine blogindlæg med stor fornøjelse ❤️

 3. Uhhh lyder lækkert med selvforkælelse 😀
  Jeg er vild med dine dagligdags fortæller om at være mor og kvinde i 30’erne- din umiddelbarhed og ærlighed… også der når det er lidt pinligt og det der normalt ikke bliver delt på de sociale medier 🙂 En anderledes blog der er skide skæg så man sidder og griner højlydt i stuen 😀

 4. NØJ, jeg trænger også til at blive klippet (er ikke blevet klippet i, hold your breath, 2,5 år!), men det er vist lidt for langt væk. MEN så ville jeg give klipningen væk til en sød veninde i KBH, der godt ku’ bruge lidt forkælelse 🙂

  Jeg er faktisk en ret ny læser her hos dig, men hvad jeg allerede HAR lagt mærke til, er at du har humor…. 😛 Og DET sætter jeg pris på!

  Ha’ en dejlig dag!

 5. Kære Mai. Jeg kunne seriøst bruge en klipning til mine slidte morlokker jeg er vild med din bramfri og ikke-selvhøtidelige stil…mere af det☺

 6. Betina Stuhr

  Jeg er vild med de mest ærlige indlæg du laver elsker at du tør stå frem og fortælle at alt ikke kan og skal være perfekt det får mig til at føle mig som en ok kvinde og mor på trods af fejl og mangler

 7. Rart med en blog der holder sig til den virkelige verden, så jeg som læser kan smile, grine og føle at det er der jeg hører til, keep up the good work.

 8. Ja! Jeg ELSKER S29! Jeg trænger mest!
  Hvad med et indlæg om Living Yolates? Altså den der yoga-dans. Kunne du ikke teste, om det er sjovt at gå til sammen en gruppe mødre evt?
  Eller alternative fastalavns-outfit? Nu har alle børnene haft Inger Støjberg masker på til Halloween… What’s next?

 9. Jeg elsker dine anekdoter om sjove og tossede børn. Og voksne!!!
  En klip ville være fantastisk.

 10. Nøj hvor kunne jeg altså bare godt trænge til en klip! Prøver at skjule mit fortvivlede hår som hænger midt ml. To frisurer i en såkaldt “hvad helvede har du tænkt dig dame” frisure, med en elastik eller lidt hjemmearbejde, men det går ikke!!!
  Jeg elsker at læse om dig og dit syn på verden og de slå og store ting i den Om det er dine unger eller din ungdom, så sidder jeg bare og smiler og klukker over dine observationer. Din blog bekræfter meget som sker i mit liv lige nu, og det er sjovt med en andens synspunkt!

 11. Signe Mortensen

  Tænker at et indlæg om børn og sygdom, hvordan gør man, hvad siger arbejdet. Eller en anden vinkel på det at føde, ja det gør ondt, men hvordan håndteres dette så under fødslen, evt sprede viden om brug af en doula. Eller måske et indlæg om børn og juletradiotioner, julelækkerier og nise jule løjer- det er vel kun jul en gang om året.

 12. Jeg kan godt lide at læse om københavnerliv. Gode udflugtsmål både med og uden børn.

 13. At du skriver ærligt om situationer, jeg kender. At det ikke er økologi, nul-sukker og politisk korrekthed, der præger din blog – for sådan er jeg ikke, og det bliver trættende at læse… 😉

 14. Månedens seje far! Har først lige opdaget din blog via denne, så jeg har nok mere at sige, når jeg har siddet og hyggelæst lidt mere. : )

 15. Jeg synes det er skægt at læse om dine børn når de er umulige for sådan er det hjemme hos os alle sammen. Jeg genkender konflikterne og det er rart at se at man ikke er den eneste der kan blive sindssyg.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Daddy (G)
Sydhavnsmor

Top 10 indlæg

Oh migardo & Jesus! Det er gået stærkt! 2015 er ved at være omme og jeg synes hovedsageligt at det har været et godt år

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top