May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Vi slanker os – men først i morgen!

slankimorgen

Jeg har været der mange gange. Ligesom en masse andre. I den der slankekursverden. Jeg har da også nået mit (næsten-) mål; og hvordan jeg ret nemt gjorde dét, kan du læse om her.

Jeg er typen der går all in når jeg går in. I alt hvad jeg laver. Men når det handler om afholdenhed fra bestemte produkter (der kan synkes) er det ofte lidt op af bakke; Den ene dag går jeg all in i kuren og næste går jeg all in i ikke at være på kur. Og jeg har på fornemmeren, at jeg ikke er den eneste der lider af ‘all in – på den ene eller anden måde, syndromet’?! 😉 Jeg har formået at holde mig i en længere periode fra stivelse og sukker – inkl. alkohol som er det der bonner mest ud på mig – og det der er så fandens svært for mig at takke nej til! Sport fanger ikke rigtig min interesse, hvilket er noget møg, men min krop VIL bare ikke. Hva’ skal jeg så gøre? Den stritter imod med arme og ben! Så jeg må spise mig ikke-overvægtig!

Det kan sgu godt være lidt svært at motivere sig selv til at tabe 20 pakker smør (fem kg) over julen – og hvorfor skal det også liiige være dér, spørger man sig selv? Men der er ALTID tonsvis af undskyldninger og aldrig et passende tidspunkt at droppe det usunde. Arhhhhhh!!!

For tiden holder min veninde og jeg motivationen oppe ved at støtte hinanden; vi sender et billede af vores (meget stillestående) vægt til hinanden hver torsdag. Om morgenen. Dvs. efter et besøg på lokum og uden tøj på. Før morgenmaden indtages. Selvfølglig.

Men det værste ved mig er, at når det så spiller og man har tabt sig mere end 100g (for det er jo meget når man aftenen inden har kværnet en plade chokolade og spist 5 julekager)-  så går jeg lige i køkkenet og æder en en krydderbolle med tandsmør og ost, som en slags fejring. Her burde jeg måske tænke ‘eeeeej det var skide godt og sikke motiverende!’, men nej nej. Næste uge står vægten på det samme tal  (hvis jeg er heldig, efter at jeg har indtaget følgende på meget kort tid: ris a la mande med ekstra flødeskum, 200 g. blandet slik, varm cacao, en halv pakke, mjjjjjarrrrj – en hel pakke läkerol og to stykker hvid chokolade. Altså resten af den pakke jeg kværnede i går aftes). Men er jeg så heldig, at jeg ikke har taget på efter en dag (eller to) i kagens og slikkens tegn – ja, så napper jeg da lige en lillebitte tandsmørbolle igen igen. Fanden tag’ den regnorm, der ikke har en rygrad!

Er der nogen der kender det? Og har du et godt tip til, at være vedholdende eller komme i gang men den der møgirriterende træning, så del det endelig her, pliiiiis!

Hvis du vil læse mere Sydhavnsmor er du meget velkommen til at følge med på FacebookBloglovin’ og Instagram 🙂

Del på Facebook

2 kommentarer til “Vi slanker os – men først i morgen!”

  1. Jeg synes du skal nyde julen – uden at slå dig selv i hovedet fordi krydderbollen, chokoladen and what not smagte af mere eller lidt for godt. Du kan gå i gang igen i perioden mellem nytår og jul med kurene igen! god dejlig mad og slik jul

    1. Jeg synes det lyder som en rigtig god ide, Tanja! Jeg vil nyde den fuldt ud med krydderboller, chokolade og masser af ris a la mande og sauce – resten af året. Og lidt ind i det nye 😉

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Livsstil
Sydhavnsmor

Yihaaaa: 20 % på Karmameju!

Jeg er ret vild med at pleje min (tørre) hud, filtrede hår og slaskede krop, med naturlige produkter. Så er der til gengæld andre ting

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top