May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Bløde babser og gråt hår – det bedste af (sydhavns)mor

blødebabser2

Ærligt: Det har stået bedre til. Med kroppen. Engang sad det hele lidt anderledes. Babserne struttede, både før, under og lige efter (da jeg ammede) graviditeten. Derefter ramte virkeligheden min verden; det hele blev lidt mere vamset. Og min krop var ikke mere stram som i tyverne. Nu blød – og i 30’erne.

Den anden dag hørte jeg Klaus Riskær sige på TV, i en snak med Lina Rafn, at han selvfølgelig hellere være sammen med en ung flot pige end end jævnaldrende sur madame. De unge ‘er der liv i, de gamle brokker sig bare hele tiden og er skide tvære’, sagde han. Er det sådan det er? Bliver vi bare pisse sure og grå med alderen?

De grå hår har i hvert fald ramt mig som et lyn! Jeg er vist blevet en gammel (sur?) madame. Kort tid efter jeg havde født Uma mødte jeg en gammel kollega på Gl. Kongevej. Hun gik smilende mod mig og jeg blev så glad for at se hende, og strakte mine arme ud efter hende for at gi hende et knus. Hun fejede mine arme væk og tog sin hånd op i mit hår og hev i et jetjag et af mine tykke hår ud af hovedbunden. Dér fangede hun et langt tykt stridt hår – som var helt gråt! Det gjorde pisse ondt og jeg blev lidt paf af den kontante måde hun hilste på mig, efter vi ikke havde set hinanden et par år. Derefter sagde hun “Hold da op, hvor har du fået en grå paryk”. Og jeg svarede bare “Øh, jah?” For det havde jeg slet ikke lagt mærke til.

Efterfølgende gik jeg hjem og satte spotlyset til og prøvede ihærdigt og desperat at flå alle rødder ud af hovedbunden der havde er gråt skær – også mange lyse hår røg med og jeg måtte give op fordi der faksisk var kommet ret mange, til min store overraskelse. Jeg var blevet gammel?

Men var det egentlig så slemt? Ja, tænkte jeg først. Min blonde hårpagt var ved at blive endnu lysere og selvom jeg beundrede min mors flotte lange grå hår var jeg ikke selv helt parat til at følge efter.

Men det der med at ‘blive gammel’ er måske slet ikke helt tosset? Jeg kender mange mænd der hellere vil ha’ en moden kvinde (som jeg, høhø) end en 20 årig pige. Fordi mange kvinder i dag også modnes pænt, ligesom jeg synes mænd gør. Mange ældre
mænd (og kvinder) er jo brand flotte når de får grå hår, og jeg har da også selv kendt flere piger der har datet mænd der var langt ældre end dem selv. Hvem pokker synes ikke, at George Clooney og Mads Mikkelsen er sexede?! Og hey – Gunbritt er jo også en snack! Det er jo endda mega hipt at farve sit hår gråt! Bare for at være über sexy!

Da jeg var ca. 20 år havde jeg en jævnaldrende kammerat hvis kæreste var nær de 50 år. Hun var altså på alder med mine forældre. Først synes jeg, at det var lidt gammelt, men da jeg så dem sammen passede de helt perfekt sammen! De var jo bare så glade og forelskede! Og for kort tid siden læste jeg et indlæg af en blogger som skrev om hendes hang til ældre mænd. At hun helst vil have en mand der er en del ældre end sig selv, efter at hun er blevet mor. Før ville hun helst være sammen med byens lækreste fyr og var meget kræsen. Nu betød udseendet ikke så meget – kun alderen. At han ikke er i 20’erne og stadig vil vælte rundt i weekenden og bælle shots og glo på damer.

Jeg har også veninder der har haft en del ældre kærester end dem selv (20-30 år ældre). Mine veninder; unge flotte, langbenede sild – som pludselig blev kærester med ‘gamle mænd’.

Pigen der skrev at hun foretrækker ældre mænd, skrev også at hendes far er en del ældre end hendes mor og hun derfor troede at hun har ‘arvet’ den interesse fra hendes mor. At hun føler at de ældre mænd er mere stabile, har løbet hornene af sig, ikke længere har brug for bekræftelsen som de unge mænd har.

Jeg ved ikke om man ikke længere har brug for bekræftelse når man bliver ældre. Det tror jeg til evig tid, at man har – uanset alder. Men jeg forstår hendes pointe. At der med alderen, for de fleste, falder en ro over én og den ro er sgu ret dejlig at få. Selvom jeg er blevet gråhåret og vamset, er jeg jo godt klar over, at jeg stadig er (lidt) ung og ikke ligefrem sådan riiiigtig gammel. Selvom kroppen- efter 3 1/2 år uden sammenhængende søvn ikke altid føles sådan. Min pointe er bare, at vi ikke skal panikke over vores grå hår, slatne kroppe og de højere tal (alderen) der sniger sig til, hvert år: For det er sgu da ret sexet at være gammel. Enig? 😉

OBS! Husk at deltag I konkurrencen om en lækker flyverdragt til de mindste (værdi 2700kr) her på sydhavnsmor.dk.

Du er meget velkommen til at følge Sydhavnsmor på Facebook, Bloglovin’ og Instagram 

 

 

 

 

Del på Facebook

4 kommentarer til “Bløde babser og gråt hår – det bedste af (sydhavns)mor”

  1. Jeg har aldrig følt mig mere sexet, smuk og selvsikker siden efter jeg blev 30 og fik et barn 🙂
    Også selvom maven er blød og brysterne knap så (langt fra) så faste som tidligere 🙂

  2. Signe W. Hansen

    Kender alt for godt det med brysterne! og jeg ammer endda stadigvæk, men kan allerede se hvordan mine bryster, ikke ser ud som de har gjort før.
    jeg har altid synes at det virkelig flot med grå hår, og fordi det har være på modet flere gange, synes jeg ingengang det bliver set som en gammel ting. Alder gør bare en klogere og flottere 😉
    God torsdag.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Udsigt fra kirken i Budapest
Livsstil
Sydhavnsmor

Mine tidligere jobs

  Jeg har været offline i en uge. Det har været dejligt at være ‘på ferie’. Det har man også brug for i den virtuelle

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top