May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Jeg undskylder for fup – her er fakta!

fupfaktas

 

 Når man proklamerer at man skriver ufiltreret så er det jo egentlig helt forkert at lave et poleret indlæg om et børneværelse der er ryddet op, hvilket jeg gjorde i torsdags. For sådan er virkeligheden (selvfølgelig) ikke! Jeg ryddede jo (kun) op fordi jeg skulle tage billeder til indlægget – og hurtig efter så der jo herrens ud (igen).

Jeg har aldrig været en der stressede over (for) meget rod. Altså, jeg elsker når der er klinisk pænt og ordentlig. Men det sker jo ret sjældent (læs:aldrig), når man har to små makreller der vælter rundt i hele hytten, med leverhakkerfingre og mælkeskæg – der pænt tørres af i ALT! Og muligvis skete det også sjældent før jeg fik børn – at støvmiderne ikke var en fast – og trofast kammerat, der havde lusket sig ind på et permanent besøg i mit hjem. For rengøring – åh gab! er jo ikke ligefrem noget man gider bruge sin tid på, vel? Der er da lissom’ sjovere ting i livet end dét.

Jeg (tror nok jeg) mener, at det er et menneskeligt krav at få tildelt rengøringshjælp fra kommunen – alle mennesker uden undtagelse burde få rengøringshjælp. Eller måske bare gamle – og unge mennesker plus familier; dem der ikke selv kan (de ældre/gamle), dem der ikke orker fordi de studerer og hele tiden går i byen og selvfølgelig skal pleje deres venner (socialt aktivt liv er vigtigt. Jeg ved det. Jeg har selv været der) – og dem der ikke har tid (familierne). Således ville problemer med støvallergi – og mange andre allergiformer kureres og vi ville muligvis spare så mange penge på lægebesøg – altså spare samfundet for en hulans masse penge, at det (måske) ville kunne financiere rengøringen og derfor gå op i en højere enhed; alle ville være meget mere glade (jeg ville være LYKKELIG!) og have mere overskud- Voila! Dér skaffede jeg lige en masse flere arbejdspladser – lagde I mærke til det? Ja, mamma her er ikke helt tosset 😉 Synes I om ideen? 

Følg Sydhavnsmor på Facebook, Bloglovin’ og Instagram

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top