May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Derfor elsker jeg at skrive om obskure og ordinære hverdagsemner

may10

 

Jeg har altid holdt af at skrive; stile i skolen, pennevenindebreve som teenager og senere som skribent for diverse dame – og modemagasiner.

Når man er på barsel drejer det meste sig om baby, bleer, gylp, oprydning, træthed og for lidt søvn. Derfor er det rart også at have et andet fokus. Noget at gå op i som ikke udelukkende handler om børn – nemlig at skrive.

Flere har spurgt mig hvad der motiverer mig til at skrive herinde – og det er som sagt min passion for at fortælle og undersøge emner gennem skriverierne – også selv om det til tider er hverdags bussemandspilleri – for det er jo i den grad det dagligdagen handler om; helt basale små ting der i en større sammenhæng udgør vores hverdag.

Jeg elsker hverdagen og dens små finurligheder – dens spontanitet. Og jeg synes det er vigtigt at møde den med humor. Hverdagen er i sig selv dyb. Uanset om den handler om et skænderi, madlavning, opdragelse, søvnmangel, kærlighed og andre oplevelser og begivenheder i samfundet omkring os. Og så sætter jeg enorm stor pris på, når I kommenterer og giver jeres besyv med. Det er dialog der baner nye veje og kan gøre en forskel – for dig, mig og andre (håber jeg). ☺✌.

Ha en vidunderlig (hver)dag ❤🎉👻😘

Følg Sydhavnsmor på Facebook, Bloglovin’ og Instagram

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top