May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Hvor fuld kan man egentlig blive af de der Anthon Berg chokoladeflasker?

 

may

 

Forleden overhørte jeg en samtale mellem nogle unge drenge omkring de 18 år her i Sydhavnen. De snakkede om “lækre damer” og om deres rimelig (efter min mening) skøre, grænseoverskridende men typiske for den alder, eskapader. Jeg har som drengene og de fleste andre teenagere også skulle afprøve en masse fjollede ting…

  • Forsøgt at drikke mig fuld i chokoladeflaskerne fra Anthon Berg. Selvfølgelig uden held, men med det resultat at jeg blev virkelig syg af en overdosis chokolade (i hvert fald ikke alkohol) og lå med opkast i flere dage efter.
  • Dystet i en æd-så-mange-cheeseburgere-du-kan-før-du-kaster-op konkurrence en nat efter en bytur med et par venner. På Burger Kongen. Vel at mærke for mange år siden (selvom jeg sikkert ku ha’ fundet på det nu også hvis bare jeg havde fået hældt nok indenbords). Jeg tabte. Kunne kun klemme syv ned, hvilket var al for lidt til at vinde. Og jeg fik (selvfølgelig) – igen, ekstrem kvalme.
  • Stukket en brugt(!) kanyle gennem huden mellem tommel – og pegefingeren for at pierce mig selv. Kanylen havde min veninde brugt forinden til hendes piercing (smart!). Først pressede vi kanylen og derefter en al for tyk (øre!)ring igennem hullet. Det svin-blødte og jeg fik den voldsommeste betændelse i hånden efter få dage. Min mor var tosset. Jeg var 16 år.
  • Har liiiige skulle teste om de der julekugler de sælger i Søstrene Grene nu også var så skrøbelige som de så ud til. Der stod jeg midt i butikken og klemte stille og roligt indtil den knuste i tusinde stykker i min hånd og der var blod ud over det hele. Fjols!
  • Spist cigaretskodder fra et askebæger fordi jeg i folkeskolen ville overbevise nogle udvekslingsstuderende fra Finland om at vi åd skodder i Danmark.

Åndssvagt!

Lad mig høre; hvad er det dummeste du har udsat dig selv for?

 

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top