May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Vintertid, børnejazz og æblerov

25okt

 

Suk, vintertid. Men ak, hva’ gør det egentlig at man står op på samme tidspunkt som ville have gået i seng før man fik børn, når man nu har haft verdens bedste weekend?

Lørdag sov vi længe (til kl. 7) og alle var mere eller mindre udhvilede, hvilket resulterede i en morgen uden gråd og skænderier. Da lillebror skulle have sin morgenlur listede Uma og jeg afsted til Karens Minde – Sydhavnens kulturhus,  som har enorme mængder af fine (børne)arrangementer. Nu gjaldt det Børnenes musiksalon som var et mega hit hos den lille akrobat! Efter hentede vi drengene i lejligheden og tog på æblerov på Tippen; Uma udklædt i prinsessekjole med tigermaling i ansigtet. En succes-dag.

Dagen i dag startede med jazz i radioen – og morgendans i underhakkere og bare patter.

Vi spiller kultursnobber herhjemme for tiden og i dag skulle Uma deltage i et malerkursus for børn. Og ja … dagen fortsatte i aktivitetens tegn hvor vi efter en tur med vandbussen mod Jazzhouse, som hverken Martin eller jeg tidligere havde været på i ædru tilstand. Der var release på et børnealbum af Kira Martini og det swingede sgu så det summede i fusserne.

Mormor og morfar (mine forældre), havde inviteret på middag så vi røg direkte mod Sluseholmen og spiste af morfars famøse  halv-homemade, halv-luskebuks-færdigkøbte – madgryder. Med rødvin og hele svineriet til, som morfar sagde. Herligt!

Aftenen sluttede for mit vedkommende i sofaen foran ‘Broen III’ og gå væk spøgelse (et udtryk jeg holder meget af som min farmor brugte hele tiden – som vist betyder, ‘og hold da op’) hvor var det bare spændende. Jeg sucker for den serie. Og for min familie. Man får da bare helt sus i maven når ens weekend bare spiller, som denne har gjort. Håber jeres har gjort det samme.

Kærlighed til alle. Nat nat 🙂

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Familie
Sydhavnsmor

Kender du mortypen?

Jeg har lige taget sådan en Hvilken-type-mor-er-du? test på nettet og den kom frem til, at jeg var “den afslappede mor”. Det var sgu i

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top