Om at mæske sig i kød og animalske produkter uden at tænke over konsekvenserne

cowspiracy
Vi må passe på vores børn og kloden!  Jeg har lyst til at skrive en hel masse. Samtidig er jeg slet ikke klog nok på området endnu, til at skyde tal og statistikker på banen – men een ting ved jeg – og det er at vi alle sammen blir nødt til at overveje hvad vi putter i munden.

Vi æder dyr som svin. Bader i animalske produkter. Og jeg selv har gjort det og gør det (dog i meget mindre omfang nu) så jeg skal ikke være hellig eller dømme. Jeg håber bare,  at alle lige vil se ‘ Cowspiracy’, som gratis kan ses på Nexflix. Det er en drøn vigtig film som vi skylder os selv, vores børn og efterkommere at se!

Det vandforbrug vi bruger til at fremstille en enkelt, skide bøf til én burger svarer til to måneders brusebade! Er det ikke sindssygt? 

Spread the word og lad os forsøge at gøre en forskel for vores børns fremtid, skal vi ik’? Og jo – det hjælper, at vi starter selv. Er enige?

😘

Kommentarer (3)

 • REGINE ELISABETH

  Jeg kunne ikke være mere enig! Jeg er selv glad for kød men ville være henrykt hvis det kunne lykkes med at indføre 2 ugentlige dage hvor aftensmaden ikke indeholder kød .Der findes jo et hav af vegetar-retter som smager fantastisk og derudover også masser af pålæg 😉 Hilsen Regine

  • Netop! Så sent som i dag snakkede min mand og jeg om, at vi ikke havde tænkt over det ‘manglende’ kød. Vi får leveret vegetarisk aftensmad til døren fire gange om ugen fra Aarstiderne – som vi selvfølgelig selv lige skal bikse sammen. Det er vi vilde med. Også ungerne og der er som regel nok mad til fire (to voksne og to børn) i en kasse til to personer i fire dage. Det er jo den nemme løsning fordi vi ikke selv skal tage stilling til hvad vi skal spise. Og det er lækkert HVER dag! Jeg elsker det.

   • REGINE ELISABETH

    Det var da en super god ide. Det må jeg hellere tjekke ud på deres hjemmeside 🙂 Det er også en god måde at få råd til ØKO kød på. Kvalitet frem for kvantitet 🙂 hehe . God dag 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *