May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Fra Sydhavnen til Østerbro. Om fordomme, kærlighed, 1 års fødselsdag og god mad.


foto

Første gang jeg skulle besøge Guro og hendes dejlige søn Albert, fra min mødregruppe var jeg spændt. Jeg var relativ ny tilflytter i Sydhavnen, som jo er kendt for sit, ikke altid så pæne ry. Jeg kom fra København K, havde været i mødregruppe derinde, da Uma var lille. Og dengang, var jeg sådan set også spændt. Hvilke typer mødre, ville jeg komme i gruppe med, ville vi have noget til fælles osv.? Vi havde nogenlunde samme baggrund uddannelsmæssigt. Lærer, pædagog – begge med kandidater indenfor det pædagogiske område, en farmakonom, en jurist, en HR-arbejder og en musiker.

København K-mødregruppen hittede fra starten. Og jeg har stadig kontakt til flere af pigerne og deres børn.

Det samme gjorde Sydhavns-mødregruppen. Her var vi en blandet flok piger, med baggrunde som pædagoger, en lægesekretær, en journalist og en bio-kemiker. Helt helt, almindelig piger med stærke ambitioner, akkurat som dem i København K.

 

foto

I onsdags var jeg ude med to piger fra min Sydhavns-mødregruppe. Dem har jeg nu kendt i næsten et år. Jeg startede i min Sydhavnsmødregruppe, da Sofus var 3 uger. Og i dag bliver han 1 år. Det er så vildt!!!🎈🎈🎈❤😍 Vi er fem, ud af seks, der stadig ses. Nogle mere end andre, men vi holder sammen. Og nu var det på tide, at komme ud og blive luftet, snakke om alt andet end børn, drikke hvid – og rødvin i lange baner og spise god, lækker, italiensk mad.

Vi havde bestilt bord på Numero 64, på Østerbrogade, i anledning af The Italian Dining Week. Konceptet er en 4-retters middag inkl. dankvand for 240 kroner, pr. mand. Og vi blev lidt beduggede, fik talt alt det igennem man skal i en mødregruppe, når man ikke lige taler om børn. Fik spist os rullende runde, i al den gode mad. Lige præcis sådan en aften, man trænger til – flere gange om ugen (hvis man havde råd). Jeg føler mig super beriget, og heldig – over, at have mødt så mange dejlige piger i Sydhavnen.

 

Hik, hik og kærlighed fra mig til alle jer!🍷🍷🍷🙈

 

 

 

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

En lille tur i spillehal 

Noget af det der for mange kendetegner Sydhavnen er de mange spillehaller. Hva sker der også lige for dem? Hvordan kan de overleve? Jeg forstår

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top