May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Støt en god sag – og dans med Peter A.G. på Vesterbro, på torsdag

foto

Peter A.G. giver SOLO-koncert i Mariakirken til støtte for Mariatjenesten og deres meget fine arbejde med, at støtte de svageste i samfundet.

Derfor har Peter A.G. fra GNAGS valgt, at komme og spille gratis i Mariakirken – og det synes jeg er sindssygt sejt! Han vil både spille de største Gnags hits og fine sange om ham selv.

Så skal vi ikke mødes og danse til ‘Vilde kaniner’ i det fine kirkerum, på Vesterbro – på torsdag d. 8 oktober kl. 20?  Og samtidig støtte – endnu – en vigtig sag? Jeg kommer! Og jeg glæder mig! Gør du?

Se link for tid og sted:

http://vesterbro.kw01.net/node/28874

 

 

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Livsstil
Sydhavnsmor

Min uge i billeder #13

Indlægget indeholder reklamelinks Reklamelinks er markeret med* I denne uge…  smed jeg en lækker konkurrence overbord på min Instagram @sydhavnsmor.dk, hvor jeg ofte udlodder læææækre

Læs mere »
Familie
Sydhavnsmor

Vand i nakken

Jeg har været til mange navngivninger og dåbs fester. Mine egne børn er hverken blevet fejret ved det ene eller andet. Vi fejrer dem hver

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top