Så må man altså godt spise (mange) kager hver dag…
Det er ikke så ofte, at man bare kan blive ved med at stikke hånden på kagebordet, uden at det bon’er. Men det kan du altså, med de her gluten, sukker, – og melfrie muffins. De er spækket med protein og vitaminer – og så er de mega nemme at lave.
Her får du opskriften på de bedste økologiske (det er selvfølgelig et valg, om du laver den øko eller ej, men jeg vil anbefale det) børne (og voksen) muffins, du kan guffe løs af uden dårlig samvittighed. Opskriften er til ca. 15 stk
5 øko æg
3 øko bananer
En god gang frisk øko spinat
Kardemomme
Kanel
Et ordentlig tryk øko honning
Et par dl øko (glutenfri) havregryn
Blend hele svinemøjet og smid dem i ovnen i 20 min. på 180 C
Tip! Du kan også tilføje nødder – mandler eller valnødder smager rigtig godt i. Og det gør dem slet ikke mindre sunde. Prøv ad!
Voila!
Du kan følge Sydhavnsmor på Facebook, Bloglovin’ og Instagram 🙂
6 kommentarer til “Måske verdens sundeste – og nærmest slankende (øko)muffins”
Hvor meget spinat og honning skal bruges? Smage kan ændres hvis der kommer for meget eller for lidt
Måske ca 4 store håndfulde frisk spinat og et godt tryk, sådan ca 3-4 spsk måske 🙂
Kan de fryses? 🙂
Yes! 🙂
Hvor meget kanel, kardemomme og havregryn?
Hilsen Tanja
2 dl havregryn, og ca en tsk kanel og kardemomme – af hver 🙂 alt efter smag 🙂