May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Var du Brenda eller Kelly?

foto

Admit it! Du har også, på et eller andet tidspunkt i dit liv ønsket, at være (som) en anden. I dag er der kæmpe hype omkring ‘Frost’ filmen (eller er jeg lidt sent på den, er det ovre?). Nå men… i Umas børnehave på Vesterbro, er Elsa stadig mega sej. Anna not so much! Uma er ligeglad med Disney, hun er til gengæld BESAT af den norske børnefilm/serie, ‘Kasper og Sofie’. Hun har ‘krammedyrene’ – Løveungen og Frk. Kanin som bamser, bøgerne og har fået et tigerkostume (som hun vil ha på hver dag!). Fordi det er Kasper og Sofie klædt ud som, i serien. Jesus! Det starter tidligt, der der idolræs. Jeg selv var, ligesom resten af Danmarks unge, mega mega overdrevet mega, vild med Beverly Hills 90210.

Jeg VAR Kelly. I hvert fald i mit eget pre-teenage hoved. Serien startede i Danmark i 1991 og fra day one, så jeg med. Jeg blev undervist i klaver hjemme hos en veninde, hvor underviseren kom hver torsdag. Så så vi Beverly og spiste masser af kartofler med sovs. Hun havde en storesøster, der var syv år ældre end os. Og hun så Beverly Hills. Så det skulle vi selvfølgelig også. For hun var jo stor og sej.

Og jeg blev bidt. Af en gal amerikanerserie. Et liv i luksus (synes man dengang). I dag tænker jeg bare på, hvor glad jeg er, for ikke, at skulle igennem alt det eksempelvis Kelly skulle udsættes for; brand, voldtægt, en alkoholisk mor, masser af utroskab, narkomisbrug osv. Men det var jo bare vildt – og en smule spændende dengang. Hmm…

Jeg var så meget Kelly, at jeg og en veninde besluttede os for at klippe store totter af vores lange hår. Klistre dem på et papir, skrive fake autografer (som Brenda og Kelly selvfølgelig), og tage dem med i skole, sådan at resten af klassen troede vi havde mødt Kelly (mig – blond) og Brenda (hende – brunette). Selvfølgelig var der ikke en skid, der hoppede på den. Men hva’ fa’en. Vi synes selv vi var seje.

Jeg var også smaskforelsket i Dylan. The bad boy. Jeg havde en plakat på mit værelse af ham, der hang over sengen. Til sidst gik der hul i plakaten, fordi jeg kyssede ham godnat hver aften. Lidt freaky, jeg ved det…

 

Jeg er 100 på, at jeg ikke var den eneste sindssyge 10 årige pige? Hvem var DU forelsket i – og hvem VAR du? Og Hey – hvem er du i dag ? 😉

Del på Facebook

2 kommentarer til “Var du Brenda eller Kelly?”

  1. I teenageårene VILLE jeg virkelig gerne være Brenda, men var reelt klart Andrea (fornuftig, mønsterelev, jomfru, elevrådsformand – holdt tilmed 9. klasse afskedstale – oprettede skolebladet i gymnasiet osv…).
    I 20’erne var jeg big time Brenda. So much fun!!!
    Nu… just call me Cindy… 😉

    1. Fantastisk. Det spøjse er, at den dag i dag ville man sgu egentlig ikke ønske at være nogle af dem – overhoved. Eller er det bare mig? Men jeg suckede for Kelly. Men jeg var overhoved slet ikke Kelly. Og blev det vist heller aldrig. Og jep i dag… Cindy & Cindy – you and me, then!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top