May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Vand i nakken

foto

Jeg har været til mange navngivninger og dåbs fester. Mine egne børn er hverken blevet fejret ved det ene eller andet. Vi fejrer dem hver dag 😜

Da jeg ikke er religiøs, synes jeg det er forkert, at lade mine børn døbe. Og at holde en fest for mine børn har fået navne er da en glimrende mulighed for, at få set familie og venner, men det har slet ikke været på tale hjemme hos os. Trods for jeg ikke er bleg for at knalde en fest på benene, for at samle folk, sejle i vin og danse til Britney. Men det ville måske alligevel også være for meget til en navngivning?

I sommer var jeg til en fin dåb til en venindes barn. I kirken siger man, at man i helligåndens navn døber barnet, man tror på Gud osv.

Jeg spurgte min veninde om de døbte deres barn fordi de var kristne. Nej, svarede hun. De var ikke kristne, men de synes, at det var sådan en fin måde dåben foregik på, at det var smukt.
Det kunne jeg jo kun give hende ret i, trods for at jeg ikke selv ville gøre det samme.

Jeg har tidligere diskuteret med flere om det er rigtig eller forkert, at lade sine børn døbe hvis man ikke tror på Gud? Og det samme gælder jo også konfirmationen og det at blive gift en kirke. Det skal jeg såmænd ikke være herre over, hvad folk vælger. Men jeg synes det er en interessant diskussion – hvad synes i?

Er jeres børn døbt? Er I selv? Er jeres forældre/I religiøse, og synes I, at det er helt frit for folk at døbe deres børn i en kirke, hvis man ikke selv tror på de ting, man egentlig står og siger ja til? Jeg er bare nysgerrig ☺

😘

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Familie
Sydhavnsmor

Tøsetur – not for the boys!

Det kan godt være lidt svært nogle gange, at have en lillebror. Når man får sådan én er det ekstra vigtigt, at vi forældre husker, at lave

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top