Fra festabe til rimelig rolig mamma

foto

For syv år siden var jeg single. Boede alene i min 70m2 lejlighed en sidegade til Strøget. Var studerende, greb muligheden hver gang den var der (onsdag til lørdag og somme tider lige søndag med), til at gå ud med venner, spise god mad og drikke (lidt for mange) drinks.

Jeg har nok aldrig været helt bleg for at prøve (lidt for mange) ting af, rejst hele verden rundt (mere eller mindre), svømmet med alligatorer i junglen og skulle igennem flere frøer før jeg fandt prinsen.

J-dag, 2008 møder jeg så Martin i en kæmpe brandert på min stam bar i Strædet. 7 år senere har vi to børn, fast ejendom osv… Og ja et langt mere roligt liv. At jeg skulle blive en stille og rolig mamma, havde mine veninder og venner nok ikke forudset.

Har jeres liv forandret sig meget efter I er blevet ældre og måske fået børn? Kan I stadig feste og leve, som da I helt unge?

Det gjorde jeg vist i weekenden, hvor jeg drak al for mange drinks og glas (flasker?) vin, faldt ned af trappen på Kongens Nytorv metrostation, på vej hjem kl 5 om morgenen fordi jeg ikke kunne styre mine stive stiletter, faldt i søvn på vej hjem i toget og lå og brækkede mig hele dagen efter indtil jeg måtte stå op ved aftensmadstid. Med et kæmpe blåt mærke på ryggen! Fy for fanden! Jeg gør det altså aldrig mer’ – det dér helvedes alko! Godt man er sådan en stille og rolig type.

Kommentarer (2)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *