May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Hver dag er jo en fest, ik?

foto

En af de mange ting der er er fantastisk ved at ha’ børn er, at man selv kan gakke helt ud, uden nogle rynker på næsen af én. Det er sgu fedt. I dag holdt Sofus, Uma og jeg eksempelvis 3 1/2 års fødselsdag for Uma. Vi fyrede et fødselsdagslys og e flag i morgengrøden og sang halvårs sang.

Sofus trommede og Uma var pave stolt. Og fik lov til at få læbestift (tusch – argh!) på i dagens anledning. Jeg dansede rundt og sang opera. Eller noget, jeg selv synes der lyder sådan. ‘Nu er jeg fire år’ sagde Uma. Ups, jeg forvirrer hende vist.

Generelt elsker jeg, at være sammen med børn og opleve deres umiddelbarhed (som jeg selv lider en del af). Jeg har oplevet nogenlunde samme begejstring for mit sangtalent tidligere. Det var da jeg arbejdede på er plejehjem i Nord Vest. Jeg stod for at servere maden (ikke lave den), rydde af og vaske op. Men fordi, at der var for mange timer i forhold til arbejde, følte jeg mig forpligtet til at yde en ekstra service. Derfor optrådte jeg ofte i spisesalen for beboerne med det dersens opera. De klappede og huede. Det var en stor succes!

Mon det kun er mig der lidt hemmelighedsfuldt elsker at at optræde?!

Del på Facebook

2 kommentarer til “Hver dag er jo en fest, ik?”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top