Min "bloggermor" har frittet mig for 20 spørgsmål

Yihaaaa: 20 % på Karmameju!

image

Jeg er ret vild med at pleje min (tørre) hud, filtrede hår og slaskede krop, med naturlige produkter. Så er der til gengæld andre ting jeg er knap så vild med. Som fx opvask, støvsugning og den slags 😉 Jeg er faldet over et stinkende godt tilbud HER på Karmameju-produkter (alt på 20 %) og ville da lige dele det med jer andre, hvis der var nogen der ka’ li’ den slags 👍🏼

Indeholder affiliatelinks 

Du kan følge Sydhavnsmor på FacebookBloglovin’ og Instagram 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min "bloggermor" har frittet mig for 20 spørgsmål