Voksenflyverdragt – Sydhavnsmor.dk

Efter at jeg i oktober smed denne voksenflyverdragt op, har jeg fået enormt mange forespørgseler på, hvor den stadig kan findes. Derfor skrev jeg til Baum und Pherdgarten og forhørte mig (fordi jeg ærgrede mig gevaldigt over jeg ikke selv fik nakket den), og de svarede at Bahne forhandler den rundt i landet og at butikken “Ringdal og Regitze” i Roskilde også forhandler den.

I min ivrige søgen faldt jeg også over nedenstående flyverdragt til voksne (se her) – og sig mig lige, hvis du har spottet Baum’s et sted i København, for så piler jeg straks afsted og overtrækker 😉

img_0991

 

 

Du kan følge Sydhavnsmor på FacebookBloglovin’ og Instagram 🙂

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Kollega-overraskelse, og en opskrift på sunde mokkamuffins uden mel og sukker - Sydhavnsmor.dk