3 produkter til rødlig/irriteret hud - Sydhavnsmor.dk

Vegansk chokolademousse af 4 ingredienser – Sydhavnsmor.dk

Fik du smagt min veganske sukkerfri brownie af tre ingredienser – der ikke indeholder mel? Se billede nederst 🙂

a4830b29-16df-413a-bb27-c38932004cbf

Gør dig selv den tjeneste, at prøv denne chokolademousse uden animalske produkter. For sådan finder du ud af at du faktisk sagtens kan nøgen-bade i veganske opskrifter. For smagen og konsistensen fejler ingenting 🙂

Det skal du bruge til 3-4 personer:

90 g. vegansk, 70 % chokolade (jeg har købt mit i Super Brugsen)

3 spsk Sukrin Gold

1 tsk vanillepulver

Saften fra 1 dåse kikærter – aquafaba (kikærter kan du evt bruge til at lave disse proteinrige cookiedoug-kugler uden sukker, denne saftige citronkage uden mel og sukker, eller mine glutenfri falafel-vafler)

Sådan gør du: 

Pisk saften fra kikærterne med et piskeris, til den er stiv. Smelt chokoladen i et vandbad. Vend Sukrin Gold og vanillepulver i den stive ‘hvide’ (ligner piskede æggehvider). Fordel chokoladen når den er smeltet forsigtigt i massen. Hæld nu moussen i tre-fire skåle eller glas, stil på køl i min. 30 minutter og servér når den skal kværnes. Er også møg god med jordbær og blåbær til 🙂

Har du en vegansk (gerne mel- og sukkerfri) favorit-dessert, som bør deles med resten af læser-banden, så tøv endelig ikke med at smide den i en kommentar herunder, eller sende mig en mail på maysilja@gmail.com :))

47f06465-377f-4c18-8c1b-3cf014dad307

Du kan følge Sydhavnsmor på FacebookBloglovin’ og Instagram 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 produkter til rødlig/irriteret hud - Sydhavnsmor.dk