SUND OG NEM RAW GULERODSKAGE - UDEN MEL, SUKKER OG LAKTOSE

SYDHAVNSMOR – SVEDIG SØNDAGS SHOPPER

Jeg er jo i fuld sving med at finde ting til Sofus boiiiis-room, som er in the making meget snart, håber jeg! Vi skal lige have ryddet et værelse som pt fungerer som en slags bryggers, for at gøre plads til den snarlige 2-årige baryl og hans kæmpe togbane. Imens far knokler med at fylde kælderen med alt (skrammel) fra ‘bryggerset’, shopper mor i stur stur stil. Ja, dét kan man altså også blive helt svedig af, skulle jeg hilse at sige 😜.  Martin synes vist, at det giver dårlig mening, at jeg fylder lejligheden op med endnu mere ‘lort’ (når nu han i samme stund, som jeg sidder her og skovler hjem, smider ud) – jeg synes det omvendte 😉 Jeg æææælsker jo sjowping!

I min jagt på nogle hygge-lamper til Sofus værelse fandt jeg sgu også lige nogle andre sager, der sagde jeg æder dit dankort!!! Men jeg var stærk – og sagde fra 😉. Det eneste jeg faktisk alligevel måtte bøje mig for var bogstavlampen, fordi det var et røverkøb uden lige – jeg har ikke før set den så billig ( bare 189 bananer). Heldigvis har jeg snart fødselsdag – så kommer reolen og pudebetrækket stensikkert på ønskelisten 😬

søndagsshopper

Håndklæder 4-pak (139 kr) // Vægreol (699 kr) // Pudebetræk (499 kr) // Barstol (599 kr) // Børne-skalstol (279 kr) // Bogstav-lampe (189 kr) // Bambus Daybed (1999 kr) // Boxlampe med bogstaver (179,95 kr) // Sengetøj (199 kr)

PS: I må tro jeg er en halv-rig med min handle-iver på nettet – det er jeg bestemt ikke. Mere, i hvert fald 😁😁😁

LÆS OGSÅ DRENGEVÆRELSE PÅ BUDGET og SLUT MED BARE BRYSTER? BADEDRAGTEN ER SUPER COOL! 

Indeholder affiliatelinks 

Du kan følge Sydhavnsmor på FacebookBloglovin’ og Instagram 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUND OG NEM RAW GULERODSKAGE - UDEN MEL, SUKKER OG LAKTOSE