Familietur til Dyreparken i Syd Norge - Sydhavnsmor.dk 

Status på vægttab – matematikkuren #2 – Sydhavnsmor.dk

img_3215

Okay. Jeg har jo været på den vildeste pressetur i Norge i weekenden (læs her), hvor jeg (selvfølgelig – jeg er jo bare et menneske 😉 ) hverken havde medbragt køkken- eller badevægt, og ikke havde mulighed eller overskud til at tænke på hvilken slags mad der var særligt velegnede på matematikkuren, eller hvor meget min burger vejede og om den var specielt slankende (I know!).

Så hvis vi lige tænker mit lille det-er-fannema-svært-at-være-på-kur-når-man-ikke-er-i-nærheden-af-verdens-sundeste-mad ind i mit lille eksperiment der flyder på anden uge nu, så er jeg egentlig ret tilfreds med resultatet af ugens vægtstatus:

Sidste uges status findes her. Læs om ( mit lidt sygo) projekt her.

Denne uges status:

Aftenvægt: 68,5

Morgenvægt: 67,7

Jeg har spist efter matematikkuren i 4 dage i denne uge, og har jo haltet bagefter fra start, fordi kuren (for mig, i hvert fald) lover mere end den kan holde. Derfor jeg jo spist lidt flere gram end jeg måtte fordi jeg hverken kan eller vil sulte mig! Jeg blev nødt til at starte helt forfra da jeg kom hjem fra Norge, fordi hvis man ikke taber sig som “planlagt”, må man ikke spise før man har tabt det antal kg, man har sat sig for, hvilket jo er helt hul i hovedet og sygt. Derfor ikke en kur jeg anbefaler, men det er jo heller ikke det min intention med disse indlæg.

Jeg nupper en sidste uge på matematikkuren for at se om der kan minusses’ lidt mere som kuren lover, til jeg skal stå klar i brudepigekjole på næste lørdag til det store dansk-amerikanske bryllup, jeg skal gi’ den en over lampen til 😉

Wish me luck – og husk, at dette er blot et lille eksperiment – jeg er meget bevidst omkring at kure ikke er en varig løsning elle særligt sundt for kroppen. Jeg tester bare – i tre uger – om logistikken virker på min krop og knævrer resultatet ned på skrift til jer der også synes det er sjovt at se om det virker 🙂

Andre der er med – og er lidt trætte af det, lissom’ mig? 😉 Kæft, jeg glæder mig til bryllup (som varer i fire dage – jeg er med de tre), og masser af kage og vino!

Du kan følge Sydhavnsmor på FacebookBloglovin’ og Instagram 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Familietur til Dyreparken i Syd Norge - Sydhavnsmor.dk