SOLBRILLERNE I (OGSÅ) VIL HA' ;-) - SYDHAVNSMOR.DK

Status på vægttab – matematikkuren #1 – Sydhavnsmor.dk

img_3215

Jeg er ikke sådan helt gla’ ved at bræge for meget op om kure og den slags. Fordi jeg ikke tror på kure, men på livsstil. Men som I kan læse her, hvor jeg fortæller lidt mere om projektet jeg har gang i pt., mener jeg ikke at der er andre der kan gøre mig selv tilfreds, end mig selv – så jeg prøver 😉

Siden i fredags har jeg spist efter matematikkuren, som du kan finde et link til her, da en veninde fortalte mig om det, og jeg er typen der skal prøve ALT, og til bryllup, om nu, to uger, hvor jeg skal være brudepige og ned i en kjole jeg ikke har prøvet siden jeg vejede lidt mindre end jeg gør lige nu. Jeg går ikke meget op i vægt, men mærker efter på tøjet om det føles behageligt at have på. Og jeg gad godt være sådan en der sagde, at man måtte finde roen i den krop man har, om den så er fem, ti eller tredive kg større end ens idealvægt. Men sådan hænger min verden desværre bare ikke sammen. Jeg har vejet nogle kg mere end jeg gør nu, men også været slankere. Og jeg ved hvor jeg har det bedst, rundt de 65 kg. Så der er et par kg to go 😉

Min startvægt d. 16/6 (aften, efter aftensmad): 70 kg

Morgenvægt: 68,7 kg.

En uge efter:

Aftenvægt: 69 kg

Morgenvægt: 68 kg

Dvs. at jeg har tabt mig 0,7 kg (jeg tæller morgenvægten som gældende), ved at spise efter matematik-kuren principperne. Tilfreds? Jeg synes ikke det batter, som det lover, for man sætter selv sine mål, og mit var at smide 4,5 kg på tre uger, som ikke burde være urealistisk, da jeg før har tabt mig 3 kg på første uge, når jeg har ændret livsstil. Selvom det selvfølgelig er mange kilo på kort tid. Det er skide nemt at spise på denne her måde, jeg føler aldrig sult, og jeg er ellers en meget meget sulten type 😉 Dog havde jeg lige en nedtur i går, da jeg fandt ud af, at jeg kun – ifølge kuren – måtte indtage 100 g. hele dagen, og snød derfor (SELVFØLGELIG!), for jeg sulter fandme ikke mig selv! Og spiste ca. 600 g. hele dagen, som ikke lyder af meget, men sagtens kan mætte, hvis man spiser de rigtige ting. Dét med at man skal spise GRAM, og ikke bare sundt, er for mig lidt mærkeligt. For spiser du kød eller salatblade er mængderne jo meget forskellige og mættende på hver deres måde. Det gir’ for mig ikke helt mening. Derfor er det her heller ikke noget jeg vil køre videre med, når de her tre uger er slut, det er blot et eksperiment 🙂 Nogle andre der er hoppet med på vognen her, som vil fortælle om jeres oplevelser? 🙂

GOD WEKKEND – jeg daffer nu afsted på pressetur hertil, over weekenden, og ønsker jer sol, varme og godt humør over alt 🙂

Du kan følge Sydhavnsmor på FacebookBloglovin’ og Instagram 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOLBRILLERNE I (OGSÅ) VIL HA' ;-) - SYDHAVNSMOR.DK