Jeg har lige holdt babyshower. Der er nemlig noget jeg har glædet mig til længe.

Spicy thai fiskefrikadeller + vind aftensmad i 3 uger fra RetNemt Måltidskasser

Annonce for Retnemt Måltidskasser

38e144dd-718b-43ba-bf7c-96af7f61f2de

f0fa3fb5-699b-4153-ae52-6e702fdd4b9e

Lad os lige blive enige om, at det er dødsygt at køre rugbrødsmasser ind hele ugen til aftensmad? Selv da jeg boede alene, før børn og Martin, lavede jeg dagligt varm aftensmad. Jeg er et madøre, og sætter pris på god mad. Men det skal være nemt! Jeg har hverken tid, eller gider, at stå til hverdag og svede over kødgryderne. Derfor har RetNemt Måltidskasser passet sindssygt godt til vores families behov – tre gange om ugen i en måned, har vi fået leveret mad direkte til døren, færdigpakket med de specifikke retter jeg har valgt inde på deres hjemmeside, i præcis de mængder der hører til hver ret – så undgår vi også madspild! Det som jeg er særligt vild med ved RetNemt Måltidskasser – og som skiller sig ud fra de andre måltidskasser på markedet, er at der altid er 10 forskellige retter som man selv vælger mellem. Det er altså ikke pre-fixed, og man risikerer derved ikke at man fx skal ligge under svine-fælden, hvis man som jeg, ikke er særligt begejstret for koteletter i fad eller flæskesteg 😉

Variationen blandt retterne er kæmpe stor, jeg har efterhånden været hele møllen igennem, som fx RetEksotisk, FiskeRet og RetBørnevenligt og vi har alle, både store og små, været yderst begejstret for hvad vi har kørt ind i skrutten. Jeg er faldet helt særligt for én af retterne, nemlig nogle lækre spicy thai-fiskefrikadeller, som også ungerne guffede i sig, som om de aldrig havde fået mad før. Og derfor har jeg besluttet mig for at dele opskriften med jer 🙂 Jeg har før fået mad leveret fra andre leverandører, men jeg synes disse måltidskasser forstår sig særligt på at bringe smag frem i simple retter – og de retter, som jeg ikke selv ville have fundet på at lave, fordi jeg er idéløs og mangler inspiration til variation til aftensmad.

Da jeg filmede videoen herunder, hvor jeg viser jer hvordan jeg laver mine favorit spicy thai-fiskedeller, var jeg faktisk under en halv time om at lave hele måltiddet. Der er retter du kan lave på endnu kortere tid, som ligger under kategorien XtraNem, og dem kan du ofte lave på 15-20 minutter. Det er ret nemt, at lave maden i måltidskasserne og opskrifterne er super enkle at følge, selv for mig, der er bedre til at bage mel- og sukkerfrit, end at lave mad 😉

Hvis du fx ikke tåler gluten, ikke bryder dig om svin eller koriander, gerne vil have det børnevenligt, eller foretrækker retter med ekstra meget grønt, så tilføjer du bare de retter til din kurv som passer til dig og din familie, når du bestiller måltidskasserne online. Hvor ofte vil du have mad?, Vil du have mad til 2,3, 4 eller 6 personer? Hvor mange dage om ugen vil du have leveret til? Maden bliver leveret to dage om ugen, jeg får fx selv vores måltidskasser hver onsdag – altid inden kl. 17, så jeg kan nå at lave maden til samme dag. Jeg behøver ikke at være hjemme, for maden leveres i en kølekasse.

Jeg har en særlig introrabat til jer læsere – hvis du bruger linket HER får I 20% på jeres 2 første måltidskasser 🙂 

Mange af mine venner har spurgt om det ikke er dyrt at få mad leveret udefra? Jeg skal være helt ærlig og sige, at jeg er blevet overrasket over at vi faktisk sparer penge ved at få den leveret, i stedet for at stresse over at lave madplaner, indkøbslister og handle ind selv til hele ugen, som vi før har gjort. Fordi ungerne normalt ikke spiser som en voksen hver, klarer vi os fint med mad til i alt 3 voksne, og for at spare tid på madlavning i de hektiske hverdage med børn, laver jeg ofte mad til 6 personer ad gangen, og så spiser vi det samme mad to dage i træk. Således bruger vi ofte ikke mere end max 130 kroner pr måltid – og dét er dælme ikke galt, synes jeg! Får vi et par gæster en dag har vi nok til alle uden at skulle rende ned i supermarkedet for at hente mere. Der er rigeligt mad i kasserne til det antal mennesker man bestiller til. Det er hamrende smart at man fra uge til uge bare skruer op- og ned for det antal personer man skal føde.

VIND AFTENSMAD I 3 UGER, 3 DAGE PR. UGE!

Jeg er fortsat med at få måltidskasserne tilsendt, efter at have testet de forskellige kasser i tre uger. Så jeg er pænt jaloux over denne lækre præmie! 🙂 En af mine heldige læsere kan nemlig vinde aftensmad fra RetNemt Måltidskasser tre gange i ugen, i tre uger.

Du deltager ved at skrive i en kommentar herunder, hvilke måltidskasser du vil vælge, hvis du vinder. Se alle måltidskasserne HER.

Pøj pøj <3

Jeg trækker vinderen om en uge, og offentliggør personen i kommentarfeltet 🙂


Opskriften på Spicy fiskefrikadeller med sauterede grøntsager

INGREDIENSER TIL 2 PERSONER

300 g grov fiskefars med torskefisk
½-1 tsk karrypasta
½ tsk revet ingefær
1 spsk kokosmælk light (gem ½ dl til grøntsagerne)
Purløg
1 tsk olie til stegning
Sauterede grøntsager:
1 tsk olie
1 fed hvidløg
½ tsk revet ingefær
1 rødløg
½ spidskål
½ dl kokosmælk light
1 spsk citronsaft
1 tsk salt (½+½ tsk)
Peber
Peanuts
200 g brune ris

TILBEREDNING


Tilberedningstid:
Ca. 30 minutter

1. Sæt risene over i 4 dl vand tilsat ½ tsk salt, bring i kog og kog ved svag varme 18 min. Sluk og lad stå på eftervarmen (hæld evt. overskydende vand fra inden servering).
2. Bland fiskefarsen med 1 tsk karrypasta, (kun ½ tsk for mildere smag) ½ tsk revet ingefær (riv hele ingefæren, du skal bruge resten til grøntsagerne), 1 spsk kokosmælk og fintklippet purløg.
3. Form farsen til deller med en spiseske (TIP: Dyp skeen i vand for hver delle, så slipper farsen nemt).
4. Steg dellerne på en slip let pande i lidt olie ved medium varme ca. 5 min på hver side.
5. Hak imens hvidløg fint, skræl løget og skær det i tynde både. Del spidskålen og skær stokken fra. Skær kålen i tynde strimler.
6. Varm lidt olie i en wok eller stor sautérpande og sautér hvidløg og revet ingefær 1 minut. Tilsæt rødløg og spidskål og sauter til det falder sammen.
7. Tilsæt kokosmælk og varm igennem. Smag til med citronsaft, salt og peber. Drys med peanuts lige inden servering.
8. Server de færdigstegte deller med kogte ris og sauterede grøntsager.


HERUNDER SER I BILLEDER AF ANDRE RETTER FRA RETNEMT MÅLTIDSKASSER VI HAR SPIST DE SIDSTE PAR UGER

b355e69a-8429-4455-b52b-eea55d1f4ca822221d77-7454-4407-b9ca-0a2ead7a1de38d446b71-3cb0-46b2-bee4-a4228c895cfead3f1935-623d-4e6f-ac7b-bea40a5e87c9

Du kan følge Sydhavnsmor på FacebookBloglovin’ og Instagram 🙂

147 kommentarer

 • VINDEREN ER SGU FUNDET. KÆMPE TILLYKKE TIL Sidsel Christiansson – DER SAVLER EFTER RETHURTIGT TIL HENDE OG BETTE KAJ. TILLYKKE 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Det kunne jeg godt bruge i en travl hverdag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Christensen

  Familieret til 3 Pers. – Den ville passe godt til vores familie❤️👨‍👩‍👧

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • RikkeS

  Ville vælge ret hurtig kassen! Tror den vil passe perfekt ind i vores kommende nye hverdag med en lille baby, der kan melde sin ankomst hvornår det skal være nu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Uha yes please! Familieret vil vi møj gerne vinde. Mvh Familiens hus-kok samt mor til to (og en sulten far)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe H Sørensen

  Ret sund kassen lyder så lækkert

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Det ser lækkert ud, og jeg kunne godt trænge til inspiration til at lave varieret sund mad☺️
  Så Retsund kassen hvis jeg skulle blive udvalgt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Sonne

  Familieret

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Jakobsen

  Ret eksotisk, det ville vi blive rigtig glade for, vi er begge studerende så ville være skønt at få betalt maden i 3 uger 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  retsund 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Jakobsen

  Ret hurtigt, vi ville blive glad for hvilken som helst måltids kasse, vi er begge 2 under uddannelse og “fattige” men elsker god mad😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Reza

  Jeg vil rigtig gerne prøve Retsund kassen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Jeg ville vælge RETSUND! Pga. Sygdom er jeg ved at forsøge at omlægge min kost og spise sundere og tildels antiinflammatorisk. 3 uger med RETSUND måltidskassen ville være en god måde at kickstarte mit “projekt”👏🏻👍🏻😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville elske at prøve Middelhavskassen sammen med min mand, 2 piger og vores brasilianske udvekslingsstudent.

  Krydser fingre😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Ret børnevenlig eller familieret. Vi er friske på det meste bare ikke fisk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina Egmose Nielsen

  Elsker alt grønt mad – så vil gene vinde ret sund ☘️☘️☘️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Nøj hvor ville jeg gerne vinde “ret sund” 😍retterne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luise

  Ville helt klart vælge “ret sund” så både min mor og jeg kan få dejlig sund kost. Det ville være en fed overraskelse til ens mor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe W

  Uh det ville være vildt spændende at prøve, og vi har snakket om det flere gange herhjemme 😅 hvis vi skulle være så heldige at vinde skulle det være familieRet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Andersen

  Retsund 🙏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg vil vælge Ret Sundt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Det må blive Ret Sundt kunne være dejlig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Eggertsdottir

  Ret luksoriøs😋😋😋🙏🙏🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Det må blive RetSundt.. Så er der ingen undskyldninger!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Mette

  Familieret og Retsund

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Larsen

  Jeg ville vælge “Middelhavsretter” da jeg har overvejet flere gange at bestille denim det måske så kunne blive startskuddet👌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mia

  ret luksuriøs!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mia

  lækkert! jeg vil gerne prøve “ret luksuriøs” <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inge Merete Nielsen

  Jeg er kød allergiker, derfor vil det være spændende at se hvad fiskeret kassen kan byde på af spændende retter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexia Geralis

  Jeg vil gerne vinde RET NEMT måltidet med gode økologiske råvarer 😁👌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida M. Christensen

  Så skulle det være familieretten eller den børnevenlige 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte S

  Retsund kassen👏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea Bach-Dissing

  Ret børnevenlig, fiskeret og familieret 🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Vi trænger i den grad til at udfordre smagsløgene – så Ret Eksotisk 🌴

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Andersen

  Jeg vil vælge “retsundt”, hvis jeg vandt. Jeg elsker at fylde min krop med sundt mad 😊 Krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Litske Bennedsen

  Fiskekassen – mummemum 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tilde D

  Virkelig dejlig præmie, jeg vil gerne vinde fiskekassen;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ka

  Uden tvivl “ret eksotisk” vi er slet ikke kreative og eksotiske nok i vores madlavning. Der skal pynt på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg håber at blive udfordret på fiskefronten med ‘Fiskeret’ kassen, hvis jeg vinder 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  Jeg ville vælge RetBørnevenligt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka Mikkelsen

  Jeg vil gerne prøve RetSund hvis jeg vinder
  😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone Lisby

  Jeg vil vælge fiske kassen, da vi ikke spiser fisk nok 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Fiskeret 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Hansen

  Verdens bedste præmie 🙂 Min kæreste nægter at hoppe med på måltidskasserne, da han elsker at lave mad, MEN med to små børn og et husprojekt nydes det bare ikke mere. Jeg ved at han ville elske denne løsning til blot 3 dage i ugen. Så vil han nyde endnu mere at lave mad de resterende dage. Denne præmie ville helt sikkert (alt er krydset!) få ham overtalt. Det skulle være børnekassen, som ville passe perfekt ind hos os.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Sikke en lækker præmie! Jeg ville gerne vinde kassen “Fiskeret”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi A.

  Det er en svær opgave du har givet her – har ikke været inde og kigge på retnemt.dk før – men sikke en inspiration og lækker mad de har! Jeg kan slet ikke vælge en kasse, for jeg får bare lyst til at teste dem alle af fra en ende af 😀
  Fiske, luksuriøs, hurtig, middelhav, eksotisk, økonomisk, familie, ret sund og we care for bare at nævne nogle.
  PS Tak for nogle gode opskrifter du lægger op.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joan

  Det kunne være så lækkert at vinde, så man kunne få noget inspiration 😊. Jeg ville vælge den sunde😊☘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene R

  Jeg vil elske at prøve Ret Eksotisk, det lyder som nogle super lækre retter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  100 p at jeg ville vælge fiskeretterne! Det er er genialt koncept – specielt når man dødgerne vil have fisk mindst to gange om ugen, men lidt går død i de klassiske laks og tun-retter. Dertil kommer at det jo faktisk er overkommelige priser – selv for en studerende! ☺️✌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Sikke en fantastisk præmie, den kunne være fed at vinde, især den børnevenlige kasse 🍀❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-Louise Posgaard Larsen

  Jeg synes de alle lyder lækre, men vi får sjældent fisk, så jeg er på Fiskeret, RetHurtigt og RetNemt. Lige hvad jeg gider/kan overkomme efter en lang dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Høgh

  Skal have overbevist manden om at retnemt er vejen frem. Så ville bede om RetSund og RetLuksuriøs – krydser fingre 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg vil nyde, at få måltidskasser leveret i 3 uger og vil gerne prøve familieret og retsund.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Nørgaard

  Det hele ser så lækkert ud:) Jeg tror jeg vill vælge, fiskeret, ret luksuriøse og retsund😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg vil med fornøjelse tage imod, hvis jeg vandt… og jeg ville vælge familieret og retsund kasserne😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jennie

  Sikken en skøn præmie. 😋 jeg ville elske at vinde børnekassen. 🙏🏼😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse marie.

  Uh det ser lækkert ud. Vi har virkelig mange gange drøftet mltidskasser her hjemme. Især fordi vi for 8 uger siden fik en lille dreng. Så overskuddet til at lave madplan, handle ind og stå længe i køkkenet er ikke liiige det vi gider pt. Så det bliver til mange nemme retter og en del fastfood.
  Så keg ville nok vælge xtra nemt kassen. Meeeen vil være ret fristet af fiskekassen. Vi virkelig dårlig til at finde på nye retter med fisk, så kunne være din inspiration.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Familien Hansen

  Whau!!! Sikke en præmie. Det ville være fantastisk at kunne bruge tid på andet end svede over kødgryderne i 3 uger. Det vil jo føles som helt ferie, med mad leveret, som kan laves hurtigt.
  Det må være xstra nemt eller børnepakken jeg vil vælge.
  Det er en præmie, som virkelig er værd at vinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Det ville være fantastisk lækkert at vinde nem mad i 3 uger.
  Det ville faktisk være ren LUKSUS ikke at skulle tænke påmadindkøb, madplanlægning osv. i flere uger. Derfor ville jeg også vælge luksuriøs pakken. Så vil det være luksus med luksus-hvilken fryd:)
  Krydser fingre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Jeg ville gerne prøve RetSund-kasserne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Vi ville elske at bestille ret børnevenlige kasserne . Kunne også hjælpe med nye spændende og inspirerende retter til vores unger 💪

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Kunne være så lækkert at vinde og dermed også få en masse ny inspirations 💪 vi ville helt klart vælge Ret børnevenlige kasserne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Uhhh, de ser gode ud de kasser .Det ville da være så skønt at vinde. 🙏🙏Jeg ville vælge fiskeretter, ret sund og ret nemt kassen🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa Nørbæk

  Jeg er såååå dårlig til at finde på aftensmad, så jeg ville elske at vinde måltidskasser til hele tre uger. Virkelig lækker præmie.
  Først skal vi have Familieret, så de to unger kan vænne sig til det, på en lidt velkendt måde. Dernæst Fiskeret fordi vi generelt spiser for lidt fisk hjemme hos os. Til sidst skal vi have Middelhavsret, så vi kan drømme os væk til sydens sol og bare glæde os til sommerferien.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Hansen

  Jeg ville helt klart vælge Xtra nem kassen hvis jeg vandt! Jeg vil ærlig talt heller bruge min tid på at hygge med mine børn, i stedet for at bruge lang tid på at lave aftensmad. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria just

  Jeg ville ELSKE at vinde 3 ugers aftensmad, i en travl hverdag med 2 unger og eksamensforberedelse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria just

  Jeg ville ELSKE at vinde 3 ugers aftensmad, i en travl hverdag med 2 unger og eksamensforberedelse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Eckhardt

  Det ser super lækkert ud, og dejligt nemt og hurtigt. Jeg er lidt træt af de sædvanlige børneretter med hakket kød, så ret eksotisk lyder skønt. Og så fiskeret da jeg meget gerne vil spise mere fisk i hverdagen og ikke kun når vi er ude uden børn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Ret sundt, børnevenligt og familie ret måtte gerne ende på vores matrikel:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Hvis jeg er så heldig at vinde, vil vi gerne prøve XTRA NEM og RETSUND. Det kunne være mega luksus at vinde, det ville jeg virkelig nyde – sammen med min lille familie 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søs

  Ser virkelig lækkert ud 😍 Det er en fornøjelse at følge dig. Har ikke prøvet retnemt. Har dog prøvet aarstiderne og det havde jeg ikke god erfaring med, desværre…
  Synes alle måltidskasderne ser lækre ud, men skulle jeg gå hen og vinde, ville jeg nok vælge Retsund, da jeg forsøger at holde den slanke linje ellers ville jeg vælge Retbørnevenlig, i håb om at min meget kræsne søn komme med i køkkenet og bliver mere modig på at smage nye ting 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Jeg ville elske at vinde. Med en stor dreng der starter i fritidshjem den 1/5 og lillebror der starter i ny vuggestue den 2/5, kunne det være rart bare at skulle følge en opskrift og få alt leveret.. Jeg ville vælge fiskeret, familieret og xtra nemt retten.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Mathiesen

  Ret børnevenlig måltidskasse vil jeg elske at vinde i tre uger 🙏🏻🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Catherina

  Det vil vi mægtig gerne prøve herhjemme…og ville vælge Ret Børnevenlig-kasserne, hvis vi skulle være så heldige at vinde…🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sørine

  Jeg ville vælge fisk, sundt og/eller børnevenligt 💪🏻😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • På vores matrikel har vi vist testet samtlige måltidskasser under solen – og jeg er helt enig med dig i at vi faktisk også ender med at spare penge på den måde. Og så er det bare så skønt at tage al planlægning og indkøb ud af ligningen i perioder hvor hverdagen er travl. Vi har dog endnu til gode at prøve RetNemt – de gange jeg har været på hjemmesiden har jeg nok syntes at det så lidt forvirrende ud, men det er nok bare fordi vi ikke har prøvet det endnu. Jeg kan godt lide tanken om at kunne mikse lidt. Jeg tror vi ville starte ud med at prøve RetBørnevenlig, selvom jeg synes det er svært at vælge – det hele ser faktisk spændende ud…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Jeg er meget skeptisk vedrørende måltidskasser, men vil elske at blive omvendt. Alt andet lige, vil det gøre hverdagen SÅ meget nemmere. Jeg synes at Middelhavsret, Ret eksotisk og fiskerettenser super lækre ud (på billederne 😉 ), så dem vil jeg gerne prøve, hvis jeg er den heldige vinder. (Dette er min kommentar nr. 2, da den første ikke dukkede op. Er der forsinkelse på, så undskylder jeg 🙂 )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Jeg er noget så sketisk vedrørende måltidskasser, men jeg ville elske at blive omvendt. Alt andet lige, vil det gøre hverdagen nemmere. Jeg synes Middelhavsret, Ret eksotisk og fiskeretten ser rigtigt gode ud, og er klar på at prøve dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Står overfor en flytning, så det ville være rart med lidt “hjælp” i hverdagen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britta Storm

  Det lyder så lækkert det hele 😊
  Jeg vælger Familieret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Det vil være så godt at vinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Til tre uger ville jeg prøve Ret Sundt, Familieret og Fiskeret🙏🌟

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Brønd Nielsen

  Hej, jeg ville vælge ret sundt😍det ville være så dejligt at vinde, krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille R

  Vi er stor fan and måltidskasser herhjemme – de gør bare de travle hverdage meget nemmere med de lækre og spændende retter 😋 Vi prøver at holde den slankelinje, så vi vil gerne prøve Retsund kassen 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Vejby Johansen

  Åh det er jo mega svært at vælge en kategori frem for de andre fine tilbud 😍
  Men vi er alt for dårlige til at få spist fisk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Filippa

  Ret børnevenligt vil jeg gerne prøve 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna stokkendal

  Familieret vil være lækkert…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Jeg er svært begejstret for at der er nemme og hurtige måltider, så jeg tror jeg ville vælge rethurtig.
  👌 fed gevinst i øvrigt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Sidor

  Ret luksuriøs

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Orv, en lækker præmie! Jeg ville vælge Ret Hurtigt – perfekt til min hverdag med en lille, meget aktiv pige på 8 måneder.
  Krydsede fingre og mange hilsner fra en anden sydhavnsmor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Det hele lyder lækkert og spændende👌🏼Som travl børnefamilie kunne vi godt tænke os at prøve xtra nem😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg ville helt klart prøve RetBørnevenligt da jeg har tre børn der ikke er til alt for meget speciel og stærk mad

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • T. Rose

  Ret Hurtig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  De lyder alle sammen lækre men jeg kunne godt tænke mig at prøve Middelhavsret 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jasmin

  Har prøvet det før og det er retlækkert .. børnevenlig retter, ret sundt er nogle af de måltidkasser jeg ville vælge ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Olesen

  Den børnevenlige, sidst jeg bestilte kom jeg til at tage den eksotiske, og den var ikke noget for mine børn😉🍽

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  “Xtra nem” eller “Ret sund” vil være super at prøve

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Helt klart børnevenlige retter og noget x-tra nemt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Klart den “ Ret eksotiske”….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie Petersen

  Iiih en lækker konkurrence!! Jeg ville vælge “RetSund” og dele med min kæreste og søster som jeg begge lige er flyttet sammen med

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Uh jeg er ny ud i det her, men har overvejet om jeg skulle springe ud i det mange gange. Måske kunne denne præmie være mere til at gøre det endelige udslag – jeg ved ikke helt om jeg ville hoppe på børnefamilie kassen eller en af de hurtige kasser. Men jeg krydser vildt meget fingre for at det er mig der vinder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Fiskekassen- helt sikkert. Det går vi ikke nok af 🙈
  Vil være perfekt til når vores lille pige melder sin ankomst om små to måneder og overskuddet med garanti dykker 80 % 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise B

  Åh hvor lækkert – jeg ville vælge Ret Eksotisk, vi er suckere for lækker mad med smæk på smagen 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine Pedersen

  Jeg ville vælge Ret Eksotisk, for trænger til lidt fornyelse og ny inspiration til aftensmåltiderne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Andkjær

  Helt sikkert RetEksotisk 🌮🍕🍤🍣🌭

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeannette

  Jeg ønsker at prøve “Ret Børnevenligt” med mine 2 søde piger..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Åh det ville være svært at vælge, men en blanding af Ret Eksotisk og Fiskeret, tror jeg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina Rosengaard

  Jeg vil rigtig gerne prøve ‘Ret sund’ i min travle hverdag med 2 døtre. Det lyder både lækkert og nemt😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thamara

  Det ville være en kæmpe hjælp i hverdagen at vinde denne fantastiske konkurrence 😊 vi ville vælge mellem Ret økonomisk, Ret børnevenligt og Retsundt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja B

  Jamen det er jo umuligt at vælge.
  Reteksotisk, ret sundt og ret luksuriøst.. men Extra nemt er jo også ideel i en travl hverdag. Hvis jeg absolut skal vælge bliver det reteksotisk, men måske man er heldig at blande lidt i løbet af de 3 uger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Ballegaard

  Ret børnevenligt eller ret nemt 😅☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise C

  Ret sundt ville være ret rart at vinde 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana

  Familieret. Nøj hvor kunne det være lækkert at vinde denne præmie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Frederiksen

  🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Ottosen

  “Ret Sund” 🎉👏🏃🏻‍♀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nielsen

  Uh det skule være RET SUNDT

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Jeg ville vælge Retsund kassen! Min kæreste går op i økologi og jeg vil gerne lave hurtig, sund mad men mangler tiden til planlægning og nye ideer. Så den ville være perfekt til os 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Ret hurtig – det ville være fantastisk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Olsen

  Ret sundt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • dno64@icloud.comDorte Oddershede

  Ville være spændende at prøve 😉 hvis jeg skulle være den heldige 🙏🏻 Ville jeg gerne prøve “ret sund” 🍀🍀🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanett

  Kunne godt tænke mig at prøve RetSund. 🌱

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Højfeldt

  Jeg har længe gerne ville prøve måltidskasserne, men har ikke rigtig vist om det var noget for mig, det kunne være en fed måde at finde ud af det på og blive inspireret til anden mad.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  Hvis jeg er så heldig at vinde, ville det være lækkert med fiskeret-kassen 🙂 det får jeg aldrig selv lavet, så det vil være en oplagt mulighed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søs Olsen

  Ville være lækkert, at sætte tænderne i fiskeret-kassen 😍 vi elsker fisk herhjemme 🌸🍀☀️☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel Christiansson

  Mig og bette Kaj ville vælge Ret Hurtig. Det ser da skønt og yderst læks ud:D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte Andersen

  Det ser super lækkert ud 😋 det er godt nok svært at vælge kun en kasse, for vil gerne være sund men det må også gerne gå hurtigt😉men siger Ret Sund kassen hvis jeg skulle være så heldig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susan babbel

  Ejjjjj, hvor lækkert. Det kunne vi godt bruge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte lander

  Wow det ser lækkert ud. Ingen tvivl om at vi alle ville kaste os over fiskeret-kassen. Er røv meget gravid og er ved at give op på alle de indkøb med monster mave. Tre uger m tre dages servering ville være luksus til mit stressramte gravide kadaver 🍖🍾

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena Hansen

  Lyder ret nemt – hvis jeg vinder kunne jeg godt tænke mig og prøve “ret sund” . Vi er 2 voksne og 2 børn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det må blive Ret Hurtigt. Passer perfekt ind i vores liv, hvor maden ofte går lidt for hurtigt på den dårlige måde;-) Jeg ønsker det skulle gå hurtigt på den gode måde. Det håber jeg den kasse kan!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Agerbo

  Ville være super lækkert, med Retsund kassen 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Mums! Ville gerne prøve fiskeret kassen og ret eksotisk kassen 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg vil helt klart vælge Fiskeret, da vi får for lidt fisk i hverdagen 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joan Østergaard

  Hvor ser de retter bare lækre ud 🙏🏼😍

  Vi har længe tænkt på at få de måltidskasser, det sidste stykke tid har vi fået fra vores lokale Menu, men det er ærlig talt ikke altid så velsmagende (der er alt jo lavet).🙊
  Ville rigtig gerne prøve RetHurtig eller RetSundt, mest for at teste, om det rent faktisk kunne være en mulighed for os i fremtiden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birka Gertrud Bilgrav Klüwer

  Jeg ville vælge ret sund! 😍🎉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia

  Uh det var svært. vælger middelhavs 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Hvor lækkert!
  Jeg vil rigtig gerne prøve “Retsund” kassen. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Sørensen

  Ret eksotisk eller middelhavsret lyder lækkert. Det kunne jeg tænke mig at prøve.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majbrit Søgaard

  Uuhh det er svært. Men tænker det ville stå i mellem fiskeret eller retsund

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Fiskeretten😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Jeg vil prøve familieret eller fiskeret, fisk får vi jo nok lidt for lidt af… og hvor kunne det være fedt at prøve

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Jensen

  Det svært at vælge, personligt har jeg en forkærlighed for Middelhavet (=middelhavsret) og i og med at vi er en travl børnefamilie vil jeg kombinere med Ret Hurtig og Familieret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Naja

  Uhh, ville gerne prøve ret eksotisk eller fiskeret. Kunne være så lækkert, nu hvor jeg skal tilbage på arbejde efter endt barsel🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgit Thorning Borg Hansen

  Jeg vil klart prøve fiske kassen, så jeg Lan lære at lave andet end laks

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Middelhavsret lyder da alt for lækker. Den ville jeg gerne prøve!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  God formiddag,
  jeg vil gerne prøve lykken, er mest til Ret Eksotisk:-)
  Så fine retter du har lavet, du er go i et køkken:-)
  Og læste også du skal være moster, stort tillykke hermed og tillykke til din søster også:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Familieret 🙂 🙂 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har lige holdt babyshower. Der er nemlig noget jeg har glædet mig til længe.