T R A V E L G U I D E: M Ø N

SOS til tørt og ødelagt sommergarn – nem, hjemmelavet (skidegod!) hårkur!

soshår

I kan godt se, at det ☝🏻 garn trænger til en omgang, ik? 😏😬

Efter en sommer – selv som den i år, uden laaange hedebølger og overdoser af solskinstimer, kan ens hår godt nå, at blive ret smadret af solen. Håret bliver tørt, filtret og ødelagt at se på, efter nogle dyp i saltvand (som jeg i 14 dage i sommer, rodede rundt i her) og solstråler on the top of your krop (på mit bedste engelsk;) ). Men det kan heldigvis forbedres! Du kan rippes – gå til en frisør og betale dig til lækre kure, eller du kan lave hårmasker af ingredienser du måske allerede har i dit køkken – skide billigt, og ikke mindst pære let! Frisøren Dennis Knudsen tippede engang om en hårmaske, som efter sigende skulle gøre håret dejligt blødt og glansfuldt. Og jeg prøvede den – og ja sgu, den virker! Umiddelbart kan det virke en kende sært, at hælde æg og øl i håret – men det er der jo så meget der efterhånden er 😉

Sådan gør du:

Hæld 1 æggeBLOMME (ikke hvide – det er nærmest umuligt, at få ud af håret igen!) i en skål. Tilsæt en halv (dåse – anything goes)øl, og pisk de to ingredienser til en skummende blanding.

Påfør æggeblomme/øl-blandingen i TØRT hår (ikke vådt) og lad det sidde i ca. 20 minutter, før du vasker det ud. Vask derefter med en god shampoo og evt. balsam. Voila! Kunne det gøres meget nemmere? 😄

Læs også TRE NATURLIGE VIDUNDERMIDLER TIL OS KVINDER/MØDREDIY – HJEMMELAVET ANSIGTS -OG BODYSCRUB PÅ UNDER ET MINUT og SLUT MED MISFARVEDE RØDVINSTÆNDER – FÅ HVIDE BISSER HELT NATURLIGT – TIL BARE EN 50’ER!

 

Du kan følge Sydhavnsmor på FacebookBloglovin’ og Instagram 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

T R A V E L G U I D E: M Ø N