Top 10 indlæg

Snyd ikke dine børn og dig selv for disse unikke jule-oplevelser!

luciachrborgamalienborg

Skattejagt under Christiansborg slotsplads

At tage på skattesjagt i Absalons borg, i ruinerne under Christiansborg er en ret blæret ting at opleve. Ligesom i julekalenderen “Absalons hemmelighed” kan man vælte rundt i de mørke underjordiske gange under Christiansborg slotsplads.

Her kan I ta’ hen tirs-søn i hele juleperioden mellem kl. 10-17 (dog lukket d. 24,25 og 31 dec). Det koster 25 for børn og en halvtreller for voksne.

Læs mere info her.

Disney-klassikere i Cinemateket

Det er som regel ikke svært at få tiden til at gå i julen med børn. Der sker mange ting rundt omkring. Og hvis man ikke gider gå ud, er det jo også meget dejligt bare at sidde og skovle konfekt og juleknas indenbords, mens man ser (jule)klassikere. Lidt ud skal man dog før man kan sætte nummi i sædet og hygge sig foran skærmen i Cinemateket, hvor de i hele december viser Disney-klassikere for børn – og voksne til 70 kr. pr. tud.

I kan eksempelvis se Dumbo, Askepot og Snehvide og de syv små dværge. Der er et hav af film at vælge mellem. Her kan vi forældre døse hen, ved siden af vores ynglingskræ’s og flashe tilbage til egen barndom, mens vi blunder i ny og næ og indhenter lidt af den manglende nattesøvn – uden nogen opdager det i mørket 😉

Se hele programmet her.

Red julen på Amalienborg 

Sidst men ikke mindst ville jeg ikke snyde familien for julejagt på Amalienborg. Wow, hvor blæret. Jeg tror, at jeg tager min prinsessekjole på den dag jeg skal derind og så håber jeg på at møde Frede aka Pingo – eller Prinsgemalen, mjaaarj helst ikke… – og få et lille møsser. Hvis du og krapylerne vil det samme så er det sidste chance her i weekenden (19/20) og på tirsdag d. 22 dec. kl. 11.15 og 13.15. Børnene skal redde julen ved at løse nogle opgaver rundt omkring på slottet. Der er også mulighed for at lave julepynt og gå lucia optog.

Gratis for de små men 90 kr. for os store (voksne).

Yderlige info her.

God fornøjelse, måske vi ses så 🙂

Du kan følge Sydhavnsmor på FacebookBloglovin’ og Instagram

Du kan følge Sydhavnsmor på FacebookBloglovin’ og Instagram 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Top 10 indlæg