Københavns bedste glutenfri pizza findes i 2450 - Sydhavnsmor.dk

Se lige det her foldebadekar til børn og voksne!!! :-) – Sydhavnsmor.dk

img_9502

Jaahhhh!!! Jeg kendte ikke til dette geniale badekar, før jeg besøgte en veninde i det jyske. Hun havde smækket karret op i sin bruseniche og dér, lige dér, i hendes foldebadekar sad hendes kæreste og søn. Altså ikke splitter hamrende Hans-Jørgen lige foran mig. Men dag efter dag, fortalte hun 😜 – når hun ikke selv lumrede i karret med sin tykke-bebs mavse. I kender sikkert flexibadekarene? Begge mine unger har sådan et, men min datter der fylder fem til foråret, er ved at vokse ud af det. Dog elsker hun stadig (ligesom hendes mor, der dog sjældnere end årligt får muligheden) at klemme hele korpus ned i en balje brandvarmt vand og plaske rundt. Så nu ved jeg sgu da hvad jeg skal spare op til! Eller ønske mig i julegave – for det badekar er da for genialt, selvom man dog ikke kan ligge i fuld kropslængde (med mindre man er ret lav) kan man sidde med strakte ben, hvis bentøjet er ca. en meter langt 🙂 Jeg har netop tjekket det ud, og fundet ud af, at det findes i tre forskellige størrelser: 60 x 80, 80 x 100 og 70 x 90 cm. Jeg skal ha’ det største 🙌🏽😉

Du kan få 40 % på en masse varer hos  Ellos hvis du er ny kunde (heldiggris!) ✌🏼😄

Der er bundprop i, det vejer 3,5 kg og kan vaskes ved 60 C. Jeg er fan!

Jeg har allerede lagt en flaske champagne på køl… 😉

img_9501

Et plasket ind i affiliatelinks 😀

 

Du kan følge Sydhavnsmor på FacebookBloglovin’ og Instagram 🙂

4 kommentarer

 • Helene

  Jeg har virkelig også overvejet at købe det badekar – det er så fedt at det kan vaskes og jeg havde ikke en gang overvejet at jeg også selv kunne være deri. Fun fact: på nordjysk betyder sgu’tte – sgu ikke. Det ændrer lidt din sætning 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha det er sgu mig der ikke har fattet sætningen – det betyder det samme i Kønbenhavn 😉 Hahahaha

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hejsa
  Jeg kan ikke finde badekaret?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Københavns bedste glutenfri pizza findes i 2450 - Sydhavnsmor.dk