RAW CHOKOBAR - uden mel og sukker!

Raw glutenfrie romkugler uden mel og sukker

romkugler

Det er faktisk et re-post, af disse sindssygt gode romkugler, lavet på bønner jeg har gang i her. For nyligt afholdt vi en større reception på teatret, hvor jeg arbejder. Og ‘en af mine opgaver var, at trille en hulans masse af disse raw romkugler. And I’ll tell you, de var et hit, både imens jeg trillede (hvor der røg ustyrligt mange ned i undertegnedes svælg) og under receptionen. Jeg havde trods alt gemt lidt af de ca. 200 kugler jeg havde lavet, til selve festen 😉 Hvis du også bare MÅ have nogle af disse sunde, rå-mums glutenfrie romkugler ned i mavsen nu, er opskriften at finde lige her.

You won’t regret it 😉

Du kan følge Sydhavnsmor på FacebookBloglovin’ og Instagram 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RAW CHOKOBAR - uden mel og sukker!