Jeg stod vist bagerst i køen, da der blev uddelt tænder i firserne... - Sydhavnsmor.dk

Proteinrige pølsehorn uden mel – Sydhavnsmor.dk

b693fc0b-b533-4584-aecb-93d1655bb657

Er du også typen der altid kommer til at købe pøllehorn i Syv-Elveren i stedet for (den sundere) proteinsalat? Så se lige her! Her deler jeg nemlig en opskrift på nogle rætti rætti RÆTTI gode pølsehorn – i en low carb udgave, der indeholder NUL mel! Og (måske) gir’ færre huller end de normale, så du ikke som jeg ender med at være sådan en type her :/ De smager virkelig som rigtige pølsehorn, selvom dejen rundt pøllerne er lavet af primært ost og æg. Og nej de har ikke en ægget smag 🙂

Du bliver desuden seriøst NØDT til at prøve at lave LCHF-franskbrødet, der også smager og har konsistens som et almindeligt franskbrød. Find opskriften her. Og nu da vi er i gang, så se lige opskriften på LCHF-taco kurve her. 

fe7fdd43-7909-414c-8eb5-38962d5d5ec1

bee48ff3-d5d1-469f-98b4-99f1b802a7d5

Nå, men det her skal du bruge til 20 stks pølsehorn: 

5 dl revet ost (jeg brugte revet mozzarella)

5 mellemstore æg

4 spsk pofiber

4 spsk gul HUSK

2 tsk 2 tsk bagepulver

2 spsk sesamfrø

2 spsk solsikkekerner

Et nip salt

1 pakke økologiske pølser (jeg brugte kyllingepølserne fra Hanegal, som kan købes i IRMA)

Sådan gør du: 

Tænd ovnen på 180 C varmluft.

Alle ingredienserne blandes sammen til dej, som herefter skal hvile i et kvarters tid, for at HUSKEN samler dejen.

Del dejen med en spsk i 20 dele. Tag et stykke bagepapir og flad de små klumper ud med hånderne. Skær pølserne ud i 20 dele. Fold hver enkel lille flade dej rundt pølserne.

Drys evt. toppen med lidt sesamfrø eller chiafrø.

Stil dine pølsehorn på en bagerist med bagepapir, og bag dem midt i ovnen i ca. 20 min. til de er gyldne og sprøde på toppen.

Tag dem ud af ovnen, og vupti – så er det slut med at rende i Syv-Elveren, for nu har du selv lært at lave de bedste, lækreste pøllehorn der slår alle andre 🙂

Vil du ha’ flere mel – og sukkerfrie opskrifter, der er nemme at smække sammen? Så se HER! 

3412b025-940b-4879-8379-9717e316a8c7

 

 

 

Du kan følge Sydhavnsmor på FacebookBloglovin’ og Instagram 🙂

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg stod vist bagerst i køen, da der blev uddelt tænder i firserne... - Sydhavnsmor.dk