Slut med misfarvede rødvinstænder: Få hvide bisser helt naturligt - til bare en 50'er!

Peanutcreme – den bedste dip til grøntsagsstængerne

image

Her til aften skovlede familien igen-igen denne super lækre ret ned – jeg er fuldstændig tosset med den tilhørende peanutcreme, som min søster har opfundet opskriften på.

Peanutcremen er perfekt til friske vietnamesiske forårsruller, men den er også mere end genial som dyppelse til grøntsagsstænger, som gulerødder, agurk og peberfrugter.

Det er på en eller anden måde lidt nemmere at køre grøntsager ned, hvis der lækkert smørelse til, ik? 😉

Du kan følge Sydhavnsmor på FacebookBloglovin’ og Instagram 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slut med misfarvede rødvinstænder: Få hvide bisser helt naturligt - til bare en 50'er!