Min yndlingsrestaurant - Sydhavnsmor.dk

Link til den efterspurgte bluse :-) – Sydhavnsmor.dk

Indeholder affiliatelinks

caa795ae-95a8-4d5b-b952-139019afde11

Ja, her bliver der sgu poset i den store stil 😉 Det er ikke noget jeg gør mig meget i, så beklager mine kiksede moves 😉

Jeg havde smækket en Insta-story op på min profil, og fik en kæmpe efterspørgsel på min nye blonde top. Den er dælme også pæn, hvis jeg selv skal sige det – og så er den oven i købet også skidd billigt 🙂 Her kan den gafles, hvis den også skal sidde på din krop 😉 Hvis din str ikke findes har jeg fået at vide at der kommer flere tilbage i webben snart!

God dag, venner!

Du kan følge Sydhavnsmor på FacebookBloglovin’ og Instagram 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min yndlingsrestaurant - Sydhavnsmor.dk