Sund krydderkage med squash (uden mel, laktose - og sukker) - Sydhavnsmor.dk

Jeg skal lægge stemme til Elsa i Frost 2

img_1738

Til efteråret udkommer Frost 2. Den har været undervejs længe, og jeg har næsten ikke kunne vente med at dele denne nyhed med jer i dag. Jeg skal nemlig lægge stemme til Elsa. Vi er i fuld gang med indspilningerne, som foregår i et lille kælderlokale her i Sydhavnen, og jeg har fået lov til at afsløre en lille smule for jer om handlingen:

Elsa er flyttet til Sparedal, da hun mistede alle sine penge under oliekrisen. Anna er flyttet sammen med Kristoffer i Oslo. De har fået seks børn og bor i en stor lejlighed i centrum. Tæt ved Hartvig Nissens skole, hvor Kristoffer underviser i norsk slang, når han ikke er på sit deltidsarbejde, som fiskebolle-ekspert hos Vesteraalens. Anna arbejder som arkitekt, og er specialist i hytter-på-hytter (højhus kompleks der ligger i Grønland, Oslo). Elsa har under en (held-i-uheld) trafikulykke mistet sin stemme. Mere kan jeg desværre ikke SIGE mere. Men det bliver godt. Rigtig godt!

Jeg er som halvt nordmand selvfølgelig helt utrolig beæret over denne mulighed.

 

Hvis I gerne vil se 10 år yngre ud, så læs min 40-årige bloggerkollega Meyermors gode råd til at få et smæk-lækkert ungt udseende her. Jeg har allerede været på toilettet, kan jeg bare fortælle…

Du kan følge Sydhavnsmor på FacebookBloglovin’ og Instagram 🙂

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sund krydderkage med squash (uden mel, laktose - og sukker) - Sydhavnsmor.dk