Onsdags-brevkasse: Overvægtig og kan ikke tabe mig!

Jeg er i Berlingske og fortæller om Københavns fedeste bydel; Sydhavnen

imageSidder på jobbet og leder efter noget pressemateriale, da jeg pludselig opdager mig selv på forsiden af b.dk. For en måneds tid siden blev jeg interviewet af Berlingske omkring ‘Det nye København’, som Sydhavnen er en del af. Læs interviewet om Københavns fedeste bydel lige HER, hvis du har lyst ❤️

 

Du kan følge Sydhavnsmor på FacebookBloglovin’ og Instagram 🙂

   

5 kommentarer

 • Anita

  Smukt og lige fra hjertet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Så har de opdaget os inde i byen (-; Der er nemlig fedt i Sydhavnen.
  Har I været ude og spise på sejlklubberne for enden af tippen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super god artikel i Berlingske 🙂 Jeg flyttede selv til Sydhavnen for 3,5 år siden – min eks-svigermor kunne skaffe en lejlighed jeg kunne fremleje i 2 år. Jeg var rædselsslagen ved tanken om at skulle bo i SYDHAVNEN! selvom jeg er Amagerpige og vant til lidt af hvert, så var Sydhavnen godt nok ikke et sted jeg ønskede mig hen. Jeg blev overtalt og tog ud og kiggede på lejligheden, flyttede ind, var lykkelig fra day one! De 2 års fremleje gik og jeg købte så en lejlighed i samme ejerforening blot blokken overfor, jeg skulle ikke væk fra Sydhavnen og jeg elsker det. Jeg elsker at vi har nærmest alt i Sydhavnen, jeg elsker at jeg har jordens fedeste, største baghave (læs: Valbyparken) og jeg elsker at folk rent faktisk taler med hinanden her. Jeg elsker at gå i Tutten og tage en kop kaffe eller et glas vin, sidde ved Rallys og nyde livet, jeg elsker Karens Minde og at jeg kan gå over og klø hestene må mulerne. Jeg elsker at samtlige af mine venner, min familie og ja alle der besøger mig, bliver så overrasket over det her fantastiske område i København. Jeg elsker at Sydhavnen er tæt på alt og jeg elsker at gå tur med hunden og hilse på alle. Sydhavnen rocks! og tak fordi du sætter fokus på vores skønne bydel 🙂 Mange hilsner Berit

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Onsdags-brevkasse: Overvægtig og kan ikke tabe mig!