6 steder du SKAL spise i København - Sydhavnsmor.dk

Jeg drømmer om… – Sydhavnsmor.dk


Jeg er meget kortfattet i dag. Jeg har udgivet dette brugbare indlæg, hvis du er glad for mad 😉 Og nu deler jeg lige et skide godt tilbud med jer, der godt kan lide et lidt romantisk soveværelse – denne sengehimmel er jeg totalt vild med, og har længe lumret på den. Jeg synes den er møg fin til både et børne – eller voksen(sove)værelse og lige nu er den på 50 %!

img_3770

Sengehimlen fås HER.

Find en masse VILDT gode tilbud til bogen lige her!

 

Ka’ I også li’ sengehimlen?

 


Indeholder affiliatelink 

Du kan følge Sydhavnsmor på FacebookBloglovin’ og Instagram 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 steder du SKAL spise i København - Sydhavnsmor.dk