Januar måneds seje far - Morten Thomsen

Hvem tæller? Om at kysse (mange) mænd!

kyssemangemænd

Når man får en ny kæreste er den klassike liiiige at forhøre sig om hvor mange han/hun har været sammen med. For hvor meget frækkere end politiet tillader, er den anden? Svesken skal på disken – og her er det (åbenbart) vigtigt, at huske det helt nøjagtige antal for ellers er man en “tøjte”, eller “let på tråden” hvis man som kvinde (synes nogen – ikke mig!) ikke kan huske det eksakte tal. Og man er noget af en “farlig, fræk tyr”, hvis man er fyr og har været sammen med så og så mange – mange! Og måske lidt en “bøv”, hvis man ikke har kysset nok (hvad er nok?). 

Jeg har sgu aldrig forstået hvorfor en kvinde ikke også kan være en ungkarl(a) på den positive måde? 

To be honest, så husker jeg altså ikke selv præcis hvor mange hankøns væsener jeg selv har kysset i mit 33 årige lange liv. Skal jeg regne kyssekonkurrencerne i folkeskolen med, eller skal de regnes fra? Skal Daniel og Kim fra børnehaven tælles med og hva med ham svenskeren jeg kyssede farvel i en brandert i HF, men fortrød så snart min mund ramte hans? Come on! Det er sgu da skide lige meget, er det ik? Om vi har kysset med fire, ti eller fyrre, så længe vi er stoppet med at kysse rundt når vi har fået en kæreste? 

Hvad sir I?

Du kan følge Sydhavnsmor på FacebookBloglovin’ og Instagram

Du kan følge Sydhavnsmor på FacebookBloglovin’ og Instagram 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Januar måneds seje far - Morten Thomsen