Om mig - Sydhavnsmor.dk

Høøøøør’e lækkert sengetøj til halv pris – Sydhavnsmor.dk

img_2020

Længe, længe, længe har jeg drømt om at hoppe i seng med Mr Hør. Jeg synes, at det er det lækreste materiale at ligge i ske med, og så er det super åndbart – og nu er det på 50 % HER, så nu skal det være! Jeg har før linket til hørsengetøj og ved at mange af jer også synes der er najs, og normalt piiiiis’ dyrt, så ville lige dele den labre, rosa info med jer, her i de sene aftentimer, hvis nogen stadig er oppe 😉

Alt til boligen inkl. brands på Ellos, er lige nu, HER, på 25 % rabat. Det er en sjældenhed, og hvis I vil se hvad jeg før har drømt om og klikket hjem til Sydhavnshytten, kan I gøre det HER, HER og HER 🙂

Go’ aften søde jer! Sov godt! Jeg skal også snart’ – når jeg har drukket min røde Montague færdig. PS: Det er vin…

img_2021

Indeholder reklame i form af affiliatelinks 

Du kan følge Sydhavnsmor på FacebookBloglovin’ og Instagram 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Om mig - Sydhavnsmor.dk