DE BEDSTE GULERODSBOLLER UDEN MEL

Hemmeligheden bag den perfekte græske TZATZIKI

image

At kalde det en hemmelig er måske alligevel så meget sagt, men det er i hvert fald hvad der får den græske lækkermås til at smage som i Grækenland. Tzatziki er en af mine yndlingsspise – jeg kan spise det til ALT, og her er den nøjagtige opskrift for at få den til at smage så djævelsk godt, som grækerne får den til.

Du skal du blande følgende (til 4 personer, der ikke skal mangle noget):

400 g græsk yoghurt (10 %) – IKKE 2 %
4 fed hvidløg – presset
1/2-1 revet agurk med skræl (som har været mast mellem hænderne, for at få vandet ud)
1 spsk æblecidereddike
1 spsk olivenolie
1/2 tsk salt
Lidt peber
Lidt citronsaft (1 tsk)

Bland det hele og stil det på køl i mindst en time før det skal spises til fx disse Keftedes 😛 eller sammen med disse boller og denne salat!

Du kan følge Sydhavnsmor på FacebookBloglovin’ og Instagram 🙂

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DE BEDSTE GULERODSBOLLER UDEN MEL