Tvillinger med to forskellige mødre

Grønne proteinboller uden mel. Kun 60 kcal. pr. bolle

proteinboller broccoli

Jeg er sgu helt høj over to ting – bollerne her og min helt særlige aften i onsdags (læs her!, hvor jeg nær hev teltpløkkerne op i Sydhavnen, og prompte flyttede til Tisvilde, for at blive Signe Wennebergs nye nabo) 😉

De her super sunde broccoliboller er min nye craving. Jeg er helt tosset med en blød bolle med smør og ost, men jeg blir’ bare så farlig oppustet, træt og buttet af hvidt brød. Og det gider jeg ikke lige nu, når jeg snart skal flashe mavekød, appelsinhud og mormorarme på DENNE ferie. Disse boller kan man med virkelig god samvittighed guffe løs af, for hver bolle indeholder kun 60 kcal (i modsætning til de ca. 200 kcal en hvedebolle ‘koster’). De smager overdrevent godt, er super nemme at lave og er nu en fast spise for mig hver morgen (inkl. en fed skive +45 ost selvfølgelig), foruden DENNE smækre slambert af en sund smoothie og DENNE energibooster. Ork jo, vi har det skam godt her i Sydhavnen 😉

 Måske tænker du, at bollerne minder en del om Oopsies, altså DENNE low-carb-dej, der også er helt genial, men de er meget anderledes i både smag og konsistens. Broccolibollerne her, er en super erstatning for min hang til aaaalt for meget (hvidt) brød.

Opskriften på 8 boller er:

1 stk. (øko) broccolihoved inkl. stilt

1 æg

2 æggehvider

1 tsk bagepulver

2 spsk HUSK

1 1/2 tsk salt

4 spsk kokosfibermel. Almindelig kokosmel kan også bruges.

Evt. chiafrø eller sasamfrø til topping.

Sådan gør du: 

Tænd ovnen på 200 C og dæk en bageplade med bagepapir.

Kør den skyllede broccoli til ‘ris’ i en foodprocessor. Jeg bruger denne fra Kitchen Aid. Men du kan også rive broccolien på et almindeligt rivejern, med lidt god håndkraft.

Æg og æggehvider vendes med broccolien. Smid salt, bagepulver, HUSK og kokos(fiber)mel i blandingen og ælt dejen med hænderne. Lad dejen hvile i ca. et kvarter.

Form 8 boller af ‘dejen’ på bagepapiret, strø chia – eller sesamfrø på toppen og smid bollerne i ovnen 15-20 minutter til de er gyldne på toppen.

Lad bollerne køle lidt af efter bagning, fyr en klat smør og en fed skive lækker ost på og kast bollerne indenbords. De smager viiiildt godt. Kan sagtens holde i en lukket pose – i køleskabet et par dage.

broccoli1

Indeholder affiliatelinks 

Prøv også…

 

Ærte-edamamecreme med ris & quinoa på 20 minutter (vegansk)

img_2389

 

 

 

Du kan følge Sydhavnsmor på FacebookBloglovin’ og Instagram 🙂

   

185 kommentarer

  • Line

    Jeg fulgte opskriften. De smager godt men konsistensen indeni er underlig gele/slimet? 🙁

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ina Marschener

    lyder lækkert, har ikke prøvet dem endnu

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte

    Jeg ELSKER dine proteinboller. De smager vidunderligt både med kyllingepålæg og ost

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wauw, de er virkelig gode.
    Jeg legede lidt med at erstatte lidt af kokosfibermelen med rismel og sår’n, men de landede akkurat på 60 kcal stk., og de er bare lækre.
    Tak for opskrift

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anniqa

    Hvordan kan det være at mine boller blev flade? Det lignede grønne cookies??! ☺️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kim

    Hvis supermarkedet ikke har det der Husk, kan man så bruge det der hedder Pofiber? Kender ikke lige nogle af dem, så jeg aner ikke om det er nogenlunde det samme 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bente

    Kan man bruge andet end eller undlade HUSK, hvis det er til børn?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie Søndergaard

    Gode og nemme boller – tilføjede 1,5 spsk chia mel.
    Dog er jeg ikke sikker på, at 1,5 teskefuld salt er rigtig – bollerne blev ENORMT salte.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hmm, blev de meget salte? Der er flere hundrede tusinde der har lavet dem og faktisk ikke hørt den før, men det lyder ikke rart med for salte boller 🙂 Husker ikke selv de er salte, men mega øv – så var de vel uspiselige? 🙁

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pia Larsen

    Ej, undskyld. Det har du jo svaret en på længere nede – havde ikke set det udvidede kommentarfelt😊 Bare glem mit spørgsmål. Jeg glæder mig til at prøve dem!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pia Larsen

    Ved du, om de kan fryses?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • camilla

    Jeg tåler ikke Husk, eller kokosfibermel, hvad kan jeg så bruge ?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie Amalie

    Prøvede at lave dem i går som burger boller. Smagen er vanvittig god! Men jeg kunne slet ikke få dem til at hænge sammen efter de havde været i ovnen, de blev ved med at være dejet og smattet, selvom jeg endda gav dem meget mere ekstra tid. Hvad kan det skyldes?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

    Ser spændende ud. jeg er pt på striks LCHF, er der for meget kulhydrat i sådan en bolle mon???

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helena

    Jeg har lige lavet bollerne med 300 gram brocolli og valgte at bruge kokosmel. Derudover med en halv spiseske chia-frø oveni “dejen”. De er blevet så lækre, stadig lidt våde indeni, men ikke generende 👌 tak for en spændende opskrift😊

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Silja Schmelling

    Kan man bruge noget andet alternativ til husk? Og stadig glutenfri?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kirstine

    Hvad er husk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thea

    Hej. Er det den gule bage Husk der skal i de grønne boller eller den almindelige grønne Husk? Vh Thea

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

    Vi herhjemme har besluttet at droppe kulhydraterne og derfor leder jeg efter alternativer da vi jo bare elsker brød 😐 Jeg faldt over din blogspot via søgning på grønne boller. Mit spørgsmål er relateret til Betinges… Du skriver man kan undlade kokos og putte gulerod i i stedet men hvorledes skal der så i ?
    mvh Camilla

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • De ser skide lækre ud! og OMG du er tålmodig og svare på de samme spørgsmål mindst tusind gange! Håber ikke du mister modet, men fortsætter det gode arbejde 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bettina

    Hej – uhhhh de skal prøves – har bare lige et problem der går igen og igen i næsten alle de glutenfri opskrifter jeg finder : nemlig kokos – enten som olie, mel eller lign – jeg er allergisk og det gør det absolut ikke nemmere at være det oveni glutenallergi – har du et forslag til et produkt jeg kan erstatte kokos med ?
    Ha en dejlig dag 😊- Bettina

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

    Jeg er ved at lave bollerne for første gang 😊 håber jeg undgår slimede boller ved at tage højde for vægtforskellen på et øko broccoli og et alm.. et øko broccoli er ofte på 350 gram og et alm på 500 gram 😊

    Glæder mig til at smage! 😄

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • charlotte hartwig

    Tanken er god, lavede dem i dag 8 stk, men hvad skal jeg gøre for de ikke er slimede inden i? glæder mig til dit svar!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Jeg hører det fra flere. De skal ikke være slimede indeni, men de er heller ikke helt tørre som alm mel-boller, men måske skrue ned for varmen og gi dem lidt længere næste gang? 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kuksi

    De smagte godt og de mætter ufattelig meget! Jeg brugte dem til kyllingburger i stedet for alm brød. Dog synes jeg også de er meget fugtige indvendigt, men ellers gode og meget mættende!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

    Mine blev rigtig gode, fik 4 boller ud af opskriften.
    Puttede også solsikkekerner i blandingen.
    Syntes dog det smager mere af broccoli end jeg forventede, efter at have læst kommentarene, men gode er de blevet.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadia

    Super god og nem opskrift! Og lækkert med et lavt kalorieindhold. 🙂
    Dog er mine meget våde indeni, trods de godt og vel fik 30 min i ovnen. Og ‘dejen’ fik både bagepulver og stod i 15 min. men de var samme størrelse da de kom ud, som da jeg formede dem. Jeg må gøre et eller andet galt? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Mine fik 40 min. Og var stadig fugtige inden i. Men jeg tror det skyldes mængden af broccoli. Og så at jeg tilføjede et æg for at få dem til at hænge sammen. Spinatbollerne skal testes i dag.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Håber de bliver gode – prøv også min opskrift på fastelavnsboller jeg netop har lagt op 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

    Det er den bedste opskrift på boller med broccoli, som jeg nogensinde har prøvet. Ved ikke, om det er kokos, der lidt fjerner smagen af broccoli. Men TAK for opskrift 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Sikke dejligt at høre – hold øje med bloggen for der kommer også en killer-opskrift på broccoli toast i morgen 👌🏽😊

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jennifer

    Hej. Du skriver HUSK – er det så den grønne ?

    Ved du om børn så må spise bollerne ?

    Vh Jennifer

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

    Jeg synes ikke at bollerne hævede. Er det meningen??

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

    Kan man bruge andet end kokosmel? Kan ikke fordrage kokos :-/

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

    Jeg har lige lavet dine boller, og de smagte rigtig godt og god konsistens. Men, de er meget små, og der blev kun 7.. de er måske 3 cm i diameter 😄 Hvor store er dine boller, når du laver dem?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hmm, det lyder MEGET småt, men nej de bliver ikke normalt kæmpe store. Mine bliver vel det dobbelte af dine – måske 5-6 i diameter tror jeg 😊 Jeg bruger 400 g broccoli ca 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

    Er det alm ovn eller varmluft? De ser super lækre ud – skal prøves! 😊

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jette Kastrup Petersen

    Kan de fryses?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Er husk ikke bare fibre, har nemlig på brev fra Forever.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Natasha

    Jeg har lavet dem her til aften, og de er blevet let flade i ovnen og virker som en omelet i konsistens istedet for 😔

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Åh nej, altså de er klart mere ‘våde’ end almindelige boller, men jeg synes ikke de er omelet-agtige dog… Ærgerligt det ikke var en succes, håber det lykkes en anden gang (hvis du prøver igen) 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marianne

    Hejsa
    Hvad hvis man ikke er så glad for kokos? Er der andet man kan bruge?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tine

    Ville du måske veje broccolien næste gang. Der er stor forskel på de “broccolier” jeg kan finde. (Jeg bruger ikke nødvendigvis øko 🙈

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

    Øhm… skal der slet ingen væske i? Jeg kan altså ik forme det her til boller? 🙁

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ingen væske? Har du glemt æg og har du taget mere broccoli i end der skulle? 🙂 De plejer bestemt ikke at være tørre. Blev de OK?

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lone

    Kan man erstatte kokosmelet med anden mel? F.eks spelt eller rismel?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

    Jeg ligger inde med den grønne husk så tænkte det var nemmest i første omgang. Er det samme mængde så som med den gule?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nynne

    Hejsa! 😊 Kan det passe at de er het bløde (men brune), når jeg mærker på dem. Det føles ikke som om de er ordentlige bagt? Bliver de bare sådan pga dejen?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene

    Hej Tålmodige sydhavnsmor. Står med et(synes jeg) stort broccoli og er bange for, det bli’r for meget. Har du ca vægt på ?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marianne Mose

    Kan man bruge andet end kokosmel, da jeg ikke er så vild med smagen af kokos ?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dorthe

    Kan de laves på vegansk vis?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sine

    Er det på varmluft? Mine bliver ikke rigtigt gyldne

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Celia

    Smager de af kokos? Hvis ja – findes der så et alternativ til kokosmelet? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

    Jeg har lige, for første gang, forsøgt mig med glutenfrit bageri, disse boller og pølsehorn. Jeg har brugt den gule husk i begge dele, i bollerne brugte jeg lidt chia i stedet for kokos. Begge dele så rigtig godt ud inde i ovnen (bagt hver for sig) men det faldt sammen da det kom ud?? Hvad skal jeg gøre anderledes??

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Åh nej, hvor irriterende. Det bør ikke falde sammen, men de hæver heller ikke noget særligt, så måske er de som de skal være? Smager de godt?

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lene Riberholdt

    De ser virkeligt lækre ud. MEn hvad er HUSK for noget?

    Mvh Lene

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

    Hej, de ser vildt gode ud! Mon man kan bruge profiber i stedet for HUSK, og havregryn i stedet for kokosmel? Eller kender du andre bedre alternativer og mængderne af ovenstående? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    Hejsa 😊

    Kan man mon bruge andet end broccoli..? Evt blomkål istedet og måske tilsætte squash…?
    Mvh Mette

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathe

    De ser super lækre ud, dem må jeg prøve! Jeg har en lille søn, som har problemer med maven. Jeg forsøger ihærdigt at proppe Husk (og andre sunde madvarer) i ham og han elsker boller, så det er godt med nogle forskellige opskrifter på sunde boller :). Jeg har dog lige et spørgsmål: hvorfor 1 æg og 2 hvider? Hvorfor ikke bare 2 hele æg? Hvad er der galt med noget mere æggeblomme? Er det pga. kolesterol, eller noget med dejens egenskaber? På forhånd tak! Mvh. Kathe

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Æggehvider pga konsistensen og for at det ikke blir for ‘blommet’ 🙂 De er super gode – put evt. en revet gulerod i og en spsk chiafrø i stedet for kokos, – det er også super lækkert!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nathalie

    Mine blev meget våde.. Er det meningen?
    De smagte ikke som boller på nogen måde, men mere som en broccoli omelet..

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • De smager selvfølgelig af broccoli, men jeg synes at konsistensen er med bid i – men det kan ikke blive helt den samme bollekonsistens når der ikke er mel i 🙂 Jeg synes dog ikke de er meget våde eller omelet agtige, nej. Huskede du HUSK? Og at lde den stå i femten minutter for at samle sig? 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nicoline

    NØJ de smager bar’ godt!
    Eeelsker broccoli, og er glutenintolerant, så det er bare en perfekt og nem spise.
    Tak tak fra jydeland 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Susanne nielsen

    Øv har lige forsøgt mig men desværre havde jeg ikke set kommentarerne igennem først, så jeg piskede hvidternede. Det blev derfor slet ikke en dej, men bare en gang grønt smuldrer…. Må prøve igen en anden dag

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi Weber

    Har lige lavet disse og de smager fantastisk.
    Jeg erstattede kokosmel med en gulerod og en extra skefuld husk samt en skefuld chiafrø.
    De blev rigtig gode og faste som en bolle 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jesper

    Måske et dumt spørgsmål. Men hvad er HUSK ?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Berit

    Jeg har lige taget dem ud af ovnen. jeg tror godt jeg kunne tænke mig at få vægt på mængden af broccoli, da jeg synes mine ser ret uspiselige ud. jeg har lavet dobbelt portion. Og taget to pakker broccoli.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Åh nej dog. Ca. 300 g broccoli tænker jeg til en enkelt. Har faktisk aldrig målt når jeg har lavet dem, men bare brugt øko-broccoli som som regel ikke er lige så store som de ikke-økologiske 🙂 Vil prøve at måle næste gang jeg bager, som bliver her i ugen.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Else Bønding

    hvilken slags husk er det.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lone Linde

    Hvad er HUSK?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah

    Kan man udskifte kokosmel med noget andet – jeg HADER smagen af kokos, men ellers lyder opskriften helt sikkert som noget jeg vil prøve 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • froslev@hotmaíl.com

    Du har jo en tålmodighed af en anden verden… Pænt af dig at svare på de samme spørgsmål igen, igen igen og igen 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Annette Clausen

    Hvis man ik ka få HUSK
    Så ka man også bruge majsmel det har jeg gjort og de smagte okay og fald ik sammen

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

    Jeg har lige prøvet at lave dem. De smager dejligt, men jeg synes ikke de hævede. Er det meningen at de skulle hæve?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Annette

    Jeg har bagt bollerne i formiddag, og de blev fantastiske.

    hilsen Annette

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Annette

    Mine hævede slet ikke – hvad har jeg mon gjort forkert?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • dorthe

    Kan man bruge noget andet i stedet for husk, eller helt undlade at bruge det

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Du skal bruge HUSK (den gule), for det er den der gør bollerne hænger sammen 🙂 Det er super til al muligt bagværk også kager 🙂 – Prøv at tjek andre af mine opskrifter ud for inspiration 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frank

    Jeg synes mine falder sammen og bliver flade når de kommer ud af ovnen, er det sket for dig?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tanja Koch Nielsen

    Er det den Grønne husk eller Fiber Husk til bagning? Linket der er i opskriften sender bare en til forsiden af Helseplus’s startside 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Gør det? Tak for info, links driller ofte – øv 🙂 Det er den gule :)Men andre har brugt den grønne uden problemer.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte

    Hvis man kun bruger gulerødder hvor meget skal man ca bruge så ?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har noget man kan bruge i stedet for Husk det hedder Pofibo og firmaet hedder Semper jeg købte det i Spar

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

    Har bollerne i ovnen nu, men synes ikke de ligner dem på dit billede… Skulle hviderne have været pisket stive??

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bettina Jensen

    Kan man bruge en anden slags mel måske

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Edyta

    Kan man erstatte HUSK med noget andet?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rita thalund

    Hvad betyder HUSK

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Det er loppefrøskaller der sørger for at binde massen sammen. Det er glutenfri og er vigtig for bollen 🙂 Du kan klikke på linket (HUSK) og se hvordan det ser ud i opskriften 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lill-Ann Nyrønning

    Visper du eggehvitene stive før de blandes i deigen?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alicia Lærke

    Kan ikke tåle bagepulver. Får metalsmag i munden. Kan jeg bruge flere æg i stedet?
    Hvad med natron? Ser lækre ud 😊

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bjarne Sørensen

    Lyder spændende. Men hva dælan er HUSK for noget?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Det er glutenfri loppefrøskaller der gør at bagværk (uden gluten) bindes sammen. Du kan trykke på linket herover i opskriften, hvor der står HUSK og se hvordan det ser ud 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • lone featherston

    hvor ser de boller gode og interessante ud. er bagepulver et must? Og kan man i teorien ikk bruge andre grøntsager end broccoli?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • pia

    Grønne proteinboller. Jeg kan godt tåle mel. Kunne jeg bruge 2 spsk mel i stedet for HUSK ?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Susan

    Smager de af kokos?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Holm Hansen

    Hejsa.
    Hvor mange grader skal de bages i? Det glemte du at skrive 😄

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pia Larsen

    Kan de fryses?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

    Har lige prøvet at lave dem, og de smuldre fuldstændig? Hvad har jeg gjort forkert. Synes dejen var lidt tør, så puttede lidt ekstra æg i – men det hjalp ikke.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

    Kan man bruge broccoli fra frost? Eller bliver det mon for vådt?
    Og kan man bruge den grønne HUSK? Eller er der nogen almindelige butikker, der sælger gul HUSK?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Du kan godt bruge den grønne Husk og jeg har ikke lavet med broccoli fra frost men hørte om en anden der havde gjort det så det tror jeg 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak! Jeg har det præcis ligesom dig, jeg eeelsker også en blød bolle – men jeg ligner lynhurtigt en der er i 6. Måned, når jeg spiser den slags. De skal bages. Idag. Tak! 😊

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    Lyder vildt lækre! 😋
    Tåler dog desværre ikke kokos – kan man i stedet bruge noget andet, fx affedtet mandelmel?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pia Nielsen

    Vedr : Grønne proteinboller. Kan jeg undlade HUSK og bare bruge kokosmel + sesamfrø for oven ?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Annemette

    Er det muligt at bruge mere husk frem for kokosfiber? Og i så fald hvor meget mon? Ser lækre ud!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karina Hansen

    Koger du broccolien først ??

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hanne

    Hey sydhavnsmor
    Jeg forstår ikke det m æggene. 1 æg og 2 hvider. … Skal hviderne piskes stive? Og er det 1 helt æg plus de 2 hvider?
    Tak

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor køber jeg kokosfibermel?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karin

    Hvis nu man er æggeallergiker, har du så evt en idé til, hvad man kan erstatte det med? Altså en anden form for bindemiddel?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja

    Kan man undlade HUSK? hvis man vil bruge Chia frø i stedet for kokosmel; hvor meget frø skal man så bruge?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Et par spsk chia i stedet for kokosmel tænker jeg. De suger jo en del væske og de skal ikke blive alt for tørre:) Du kan undlade HUSK ja 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kirsten

    Lyder lækre – r det grøn eller gul husk du har brugt/doseret?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

    Hej.

    Er det den gule fiber husk du har brugt??

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Hej. De lyder lækre og skal helt klart prøves-men kan man udskifte kokosmel med noget andet mon?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hvis du ikke vil søde dem, kan du undlade det og måske i stedet tage lidt flere chiafrø i som suger lidt af ‘væsken’? 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tvillinger med to forskellige mødre