5 dokumentarer du skal se på DR - Sydhavnsmor.dk

Fredagsfavorit: Fugtmaske mod tør hud, der virker! – Sydhavnsmor.dk

Indeholder reklamelinks i form af affiliatelinks

Indeholder reklamelinks i form af affiliatelinks

75c294ec-d425-43fd-941e-632d6df6e62b

Jeg har længe været bekendt med Mellisa. Og jeg har altid været svært begejstret for hende. Hun går op i økologi, bruger kun naturlige ingredienser og er ikke en dyr dame at kende. Til gengæld er hun rar at være sammen med og ikke mindst har hun afhjulpet mig med et af mine store problemer – min (meget) tørre hud.

Jeg snakker selvfølgelig om Mellisa – det økologiske hudplejeprodukt der er kendt for deres gode produkter, der kan blive allemandseje pga. de gode priser.

Jeg har endnu ikke prøvet alle deres produkter, men jeg kan afsløre at jeg er blevet helt særligt forelsket i deres Fugtmaskeder er opstrammende og giver din hud en boost af fugt og vitaminer.

Fugtmasken indeholder det revolutionerende aktiv TENS’UP, der har en bemærkelsesværdig og veldokumenteret evne til at hjælpe med dannelsen af collagen og til at forbedre hudens elasticitet og fasthed. Det lyder sgu da meget godt, ik? 🙂 Og oven i hatten indeholder den også økologisk gojibær, engsalvie, acai, mangoekstrakt, sheasmør og økologisk arganolie, der hver især er med til at gøre din hud sund, smuk og strålende. Som min 😉

Spøg til side – den er VIRKELIG fugtgivende. Normalt render jeg rundt med tør hud i panden, næsen og hagen – og kinderne. Særligt her til vinter – og jeg synes bare ikke det er særligt sexet at ligne en fisk der skæller i ansigtet. Hvis nogen tænder på dét, så ringer I bare 😉
Det anbefales at du lægger et tykt lag af cremen (2 tryk) på renset hud, et par gange ugentligt. JEG bruger den dagligt, om aftenen inden jeg hopper ind på boxen, for at lege kluddermor med ungerne og manden 😉 Cremen skal ikke vaskes af – den suger ind efter et kvarters tid.

Jeg har prøvet ALT der findes mellem himmel og jord, jylland og sjælland, og jeg vil blot sige, at jeg synes denne Fugtmaske er noget af det mest effektive jeg har prøvet mod min tøre hud. Vil du selv prøve den kan den findes i flere butikker eller gafles online (på rabat) HER. 

Lille tip: Hvis du gerne vil friske din hud lidt op i løbet af dagen, så er denne her skintonic, som du kan bruge som mist også en lækker (budgetvenlig) sag 🙂

Kender du (også) nogle knaldhamrende lækre produkter som vi andre bare skal kende, så smid eddergerne en kommentar herunder og ha’ en fantastisk weekend <3

Læs også…

Tre naturlige vidundermidler til os kvinder/mødre

Den naturlige og økologiske sirup der ikke tilfører kroppen kalorier

Natron – et genialt vidundermiddel

8 kvinder – og mødre jeg beundrer

Du kan følge Sydhavnsmor på FacebookBloglovin’ og Instagram 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 dokumentarer du skal se på DR - Sydhavnsmor.dk