Mine nye vinterstøvler - Sydhavnsmor.dk

Et must have til din hud i den kolde tid – Sydhavnsmor.dk

img_8968

I 2013 var jeg i Berlin for at besøge en veninde og hendes søn. Jeg havde Uma med og hele banden gik dagligt i diverse (øko) shops for at fritte markedet for de bedste produkter til barylerne og os selv. Jeg fik bl.a. købt Weledas vind-og-vejrbalsam, som siden har været et must have i vores toiletskab, og som har reddet både ungernes og undertegnede tørre vinterhud år efter år. Det er seriøst en fræk fætter – en hudcreme af bivoks, lanolin og mandelolie der beskytter huden mod kulde og hård vind, så vi undgår både at sprække huden og få blodspringninger på vores små tykke kinder.

Jeg kører et lag i hovedet på barylerne inden de smutter i vuggestue og børnehave og et på mig selv, inden jeg træder i el-pedalerne mod Vesterbro, hver (skide kolde!) morgen. Cremen er virkelig genial!

Den kan købes i helsebutikker eller HER for den nette sum af en 50’er 🙂

Mangler du også en god numsecreme til barylos? Så vil jeg virkelig anbefale denne til knap 60 kroner, som vi selv har brugt på de to smås’ numsebasser, når der har været irritation og rødme in da “backyard” 😬😉 Den er desuden også ret god til tørre hænder, believe it or not.

Er cremet ind i affilatelinks

 

Du kan følge Sydhavnsmor på FacebookBloglovin’ og Instagram 🙂

2 kommentarer

  • Elsker weledas cremer – pånær deres håndcremer, hvor man må vente forgæves på at de tørrer og man kan komme videre med sit liv. Kan også anbefale nogle af de der 100 % fedtcremer, som apoteket har til de små. De er modsat weledas cremer uden parfume.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Godt tip. Min hud er ved at gå amok over, at arbejde ude i de kolde måneder, men har aldrig brugt nogle former for creme, så er lidt på bar bund (:

    – K

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine nye vinterstøvler - Sydhavnsmor.dk