Sydhavnsmors venindebog: Maria Gerhardt aka Djuna Barnes

En krone sparet er en krone tjent – Kode til 30 % EKSTRA rabat på udsalgsvarer hos Ellos! Dammit!

ellos

Jeg ved ikke helt hvad der går af mig for tiden, men jeg kan ikke styre det. Min shoppetrang, selv på et i forvejen overskredet budget. Men jeg føler, at det er lidt OK, når der er SÅ gode tilbud, at jeg  næsten har sparet penge 😉

Hurry up, for koden 345707 giver nemlig 30% EKSTRA rabat på i forvejen udsalgsvarer på Ellos egen kollektion t.o.m. 31. juli 2016! Se fx alle deres lækre (billige :- I) boligsager HER.

Indeholder affiliatelinks

Du kan følge Sydhavnsmor på FacebookBloglovin’ og Instagram 🙂

7 kommentarer

 • Linnea

  Koden virker desværre ikke her, så måske jeg har misforstået noget.
  Jeg har udelukkende smidt udsalgsvarer fra Ellos’ eget mærke i kurven, men ved alle varer står der “kan ikke kombineres med andre rabatter”, og der sker ingenting, når jeg tilføjer koden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej?!!! Jeg finder lige ud af det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej igen, jeg har tjekket det – og det burde virke? Men det gælder kun på i forvejen nedsatte Ellos varer – altså en EKSTRA rabat på i forvejen udsalgsvarer – er det også dem du har lagt i kurven? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Men ja det skriver du jo, at det er 🙂 Undersøger igen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej igen! Jeg har tjekket det – og det virker på både min og min kollegas computer. Er du sikker på at det kun er udsalgsvarer du har puttet i kurven og skrevet koden i det rigtige tjek ud felt? 🙂 Håber det lykkedes for dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Linnea

   Ha! Det gik op for mig, at der står, at rabatten fratrækkes ved kassen – hvilket den ganske rigtigt gør 😉 Undskyld besværet!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • 👌🏽😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sydhavnsmors venindebog: Maria Gerhardt aka Djuna Barnes