Cremet Dulce de Leche (karamel) af kondenseret mælk - Sydhavnsmor.dk

Det er da virkelig skørt… – Sydhavnsmor.dk

img_0910

Hvorfor…

– børn kan spille Ipad allerede som 1-årige. Jeg kunne først spille Kalaha da jeg var 8!

– man kan tage fem kilo på på en uge, men at det så tager mindst 5 uger, hvis man virkelig strammer sig an, at tabe dem igen? Før jeg mødte Martin var jeg på en ferie med nogle veninder i Rom. Der blev kværnet pizza i den helt store stil og jeg var ikke beskeden når der skulle fyldes hvidløgsolie på, eller når vi i ny og næ kastede pizzablikket på en omgang fløde-pasta i stedet. Vinen røg også i svælget i større mængder, shots og gelatos. Så FEM kg ekstra-May blev det til på én lille bette uge! Som jeg husker det, satte de sig alle sammen i ansigtet, så jeg lignede et ballon-menneske, og det tog mig altså lidt tid før hele Italiens mad var røget ud af min krop igen.

– man bruger et hav af penge på danske badelande, når man kan komme til rigtig varme, badevenlige (også for børn) lande i Syden i stedet, til samme pris 😉 Fx HER. Eller er det bare mig? 😉

–  man får ondt i røven over at det går godt for andre. Jeg tror alle får mere igen, hvis vi hepper på hinanden, i stedet for at tale hinanden ned 🙂

– koster en halvliters sodavand i 7-eleven lige pludselig næsten det samme som et af de der populære velour-hårbånd – dog på tilbud, men alligeveller!???

– eller HVOR er alle de gode tv-programmer blevet af? I løbet af en hel uge kan jeg nærmest kun opstøve Arvingerne og X factor (sch!), som jeg gider køre ind. Borset fra Ramasjang selvfølgelig. Åh. I Norge er de meget bedre til at lave fjerner. Alle HAR jo set SKAM nu? Og der er altså mere snask at komme efter, på NRK!

– eller HVAD lavede børn dengang vi var små – og der ikke var Ramasjang?

… og HVAD er det egentlig vi voksne laver nu, når der er? Mobilos… :/

– serverer de pomfritter og remo i svømmehallen? Det smager jo fandens godt, men helt ærlig…

– og HVORDAN kan alle de spillehaller seriøst overleve herude i Sydhavnen?

 

 

Du kan følge Sydhavnsmor på FacebookBloglovin’ og Instagram 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cremet Dulce de Leche (karamel) af kondenseret mælk - Sydhavnsmor.dk