Onsdags-brevkasse: Jeg er 38, vil gerne have børn, men har ingen mand!

Den sejeste app ever!

spisdinby5

Jeg bor selv i et område, som byder på rigtig mange naturoplevelser. I Sydhavnen har vi bl.a. Tippen – Københavns største naturfredede område, Karens Minde (Dyremarken) og Valbyparken. Familien og jeg går somme tider på æble- (se her) eller kirsebær-rov i lokalområdet, og da jeg faldt over denne app, blev jeg sgu helt tosset. Jeg er vild med den, fordi den gør det det nemt for os, at se, hvor der findes bær mm. i vores lokalområder. Byhøst Iphone App er, som de selv skriver, på deres hjemmeside: “et mobilt værktøj med et online kort, der gør det let at finde og samle vilde råvarer lige der, hvor du står. På Byhøst app finder og deler Byhøsts brugere samlesteder i det offentlige rum”. Læs mere om app’en HER. (og det er skisme ingen reklame, bare ren interesse!)

Hvis du vil lave hjemmelavet grød, syltetøj eller (spicy) brændenældechips, så hop lige ind og tjek den ud! 🙂

spisdinby

spisdinby3

spisdinby2

Du kan følge Sydhavnsmor på FacebookBloglovin’ og Instagram 🙂

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Onsdags-brevkasse: Jeg er 38, vil gerne have børn, men har ingen mand!