Wauuuuw! Prøv dem her! De er edderdylme gode! 😇 Så gode at de bliver lavet igen og igen og igen… herhjemme i hvert fald 🍪
Til 12-14 stks skal du bruge:
2 æg
150 g nøddesmør (mandel, peanut…)
150 blandede nødder (mandler, valnødder, hasselnødder, cashewnødder…)
100 g Fiber Sirup Gold
50 g kokosmel
1 knsp salt
1 tsk vanillepulver
100 g (sukkerfri) mørk chokolade – hakket groft
Sådan gør du:
Blend hele balladen i en blender/foodprocessor, minus chokoladen. Tilsæt derefter den hakkede chokolade og vend det hele. Klat kagerne ud på noget bagepapir og smid det i ovnen på en forvarmet ovn (175 C) i ca. et kvarter (evt et par min. længere hvis ikke de er gyldne og sprøde på toppen) 👊🏽 Derefter køles de smasklækre cookies ned på en bagerist og kværnes så snart lysten melder sig! Opbevares bedst, hvis de holder så længe, på køl 🍪. God (bage)søndag 👌🏽😊
11 kommentarer til “Chokoladecookies uden mel og sukker på et kvarter! – sydhavnsmor.dk”
Det lyder lækkert, men de er også dyre at lave 🙁
Ja, desværre er det ofte dyrere at lave kager med sundere ingredienser 🙁 Men de er gode 🙂
Hej. De ser lækre ud og vil gerne prøve at bage dem. Men hvor køber man nødde smør ? Alm smør kan vel ikke erstatte Nøddesmør? Kan man evt lave det des bunden?
Tusind tak for mange gode opskrifter👍😊
Du kan bruge 300 g nødder i stedet (altså i alt og undlade nøddesmør – som ellers fås i helsekostbutikker i hvert fald). 🙂
Hej Anette
Du kan købe (sukkerfri) peanutbutter i langt de fleste supermarkeder 😊
Synes det er lidt forvirrende at der over opskriften står 12-14 stk og nede i opskriften står der..klat 10 kager ud…..hvilket tal skal man regne med 😯😯
Det kan jeg da godt forstå at du synes – beklager! Jeg har skrevet den over to omgange og derfor lidt forvirring omkring hvor mange kager jeg fik tror jeg. Sidst fik jeg 12-14 stk men gør det efter dit str behov 🙂
Hvad er nøddesmør? ;-)h
Det kan købes i større supermarkeder fx peanutbutter, mandelsmør og hasselnøddesmør – men kan også laves selv ved at blende nødder så meget at de til sidst blir til smør 🙂
Jeg har lige forsøgt at bage dine cookies. Da jeg ikke havde noget nøddesmør, brugte jeg 300 g nødder, som du anbefalede.
Jeg synes dog ikke, at de overhovedet ligner dine på billedet. De er blevet meget bløde og smuldrer.
Er det fordi, der skulle have været smør i?
Eller kan det være fordi jeg ingen fiber sirup havde og brugte flydende honning?
Øv øv øv
Åh nej hvor ærgerligt med alle de ingredienser 🙁 Jeg kan ikke helt svare på hvad der er gået galt, jeg ved at hvis man følger opskriften fuldt ud bliver de som på billedet – det er jeg virkelig ked af at dine ikke er blevet 🙁