Sådan forebygger jeg (aaaaaalle mine) tømmermænd ;-) - Sydhavnsmor.dk

BO SOM DIN MODERNE MORMOR – SYDHAVNSMOR.DK

Alle møbler er stoppet med reklamelinks i form af affiliatelinks 

img_4437

Normalt plejer jeg jo at dele en spritny søndags-opskrift på noget mel-og sukkerfrit bagværk. Men i dag er det lidt anderledes, for jeg har valgt at skyde glæderne til mandag, og jeg lover det blir’ godt! Så i morgen får I kage så I drukner i mundvand! 😉 Og hvis I bare MÅ ha’ (sundere) bagværk i dag, kan I jo tjekke alle mine opskrifter ud HER til min nye opskrift, som rammer Sydhavnsbloggen morgen!  I stedet får I møbler i lækker stil… 

I weekenden sad jeg, luksuriøs som jeg er, og kiggede ud over vandet i mit bådhus og læste det nyeste Elle Decoration og faldt pladask for en serie møbler de viste i bladet – i bedste mormor stil. Selv kalder de faktisk billedserien “Moderne mormor”, hvilket jeg synes beskriver møblerne og den moderne stil rigtig fint, for i dag er det jo netop super moderne at bo som ens bedsteforældre gjorde. Selv har jeg ikke mange retro møbler (så I min bolig i Femina?), men min sofa der står i min stue, har 60’er former og jeg er vild med den. Jeg elsker at drømme om indretning, men i virkeligheden er den i familien der er aller bedst til at sætte ting sammen til en sej helhed, min far der også er fritidskunster. Men nu er det jo ikke en konkurrence i hvem der er bedst til at indrette, så derfor har jeg også lige napset de bedste fund fra min seneste web-gloning og samlet dem her, hvis nogen af jer også kan lide mormor-stilen 😉 

img_4438

Stol 4-pak. Betræk af fløjlsstof (turkis), findes også i lilla

Ryatæppe 170 x 240 cm (lignende findes til 1500 kr her)

Krukke i rosa keramik 

Sengebord i messing

Lænestol i massivt træ og velour

Loftslampe i messing 

Vase i retrolook 

Skål (2,5 dl)  (serien har jeg selv, da jeg fik den i bryllupsgave i 2012) 

Rundt spisebord 

Brun (spisebords)stol 2-pak 

Du kan følge Sydhavnsmor på FacebookBloglovin’ og Instagram 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Sådan forebygger jeg (aaaaaalle mine) tømmermænd ;-) - Sydhavnsmor.dk