Proteinrige spinatboller uden mel - (kun 40 kcal pr bolle) - Sydhavnsmor.dk

5 inspirerende bolig-Instagramprofiler – Sydhavnsmor.dk

img_0560

Jeg har fået en forespørgsel fra en sød læser på nogle bolig-Instagrammere jeg vil anbefale. Og der er jo vildt mange derude, der har de vildeste og flotte profiler, som skyder løs, og er hamrende gode til det. Her er fem af mine favoritter, som dagligt inspirerer mig, og måske også kan inspirere dig, hvis du også elsker alt dér med ting til hytten? 🙂

 

img_0559

Copenhagenwilderness: Juila bor på på et tørreloft på Nørrebro. Hun er selverfaret boligstylist, og fuldtids sygeplejerske. Hun er vild med planter og hatte. Og så klikker hun de flotteste og mest inspirerende billeder hjem til hendes Instagram-profil, som jeg ikke kan få nok af!

 

img_0554

Mortilmernee: Louise er mor til to piger – Merle og Neel. Og så er hun husejer i det jyske, tæt på Aarhus. Hun tager massevis af billeder af hendes flotte bolig, hendes to søde piger og naturen rundt huset hun bor i. Jeg drømmer mig dagligt mod det jyske, og misunder hende helt vildt hendes talent for smukke billeder, og at bo lige dér, midt i, hvad jeg sgu næsten vil kalde, paradis.

 

img_0549

Mossroom.dk: Julie lukker os ind i hendes fine, farverige,feminine, tapeserede og unikke univers. Jeg ved ikke hvor i landet Julie bor sammen med sin søn Villum, men jeg ved at hun bor fint, og elsker farver og planter 🙂

 

img_0544

Katrinekaul: Katrine er Interiør stylist for diverse magasiner. Hun har virkelig sans for at se detaljen, bor selv VIRKELIG pænt og gennemført (se hendes gæstebadeværelse herover!) og har generelt bare pisse god smag!

 

img_0539

 

Mettehelena: Mette Helena er kvinden bag Retro Villa, vært i Nybyggerne (som jeg måske er den eneste der ikke har set?), loppefunds-ekspert, bor på Amager med familien og maler, både kunst, på sine vægge (og andres), elsker retro-tapet og har rigtig god smag (ifølge mig, i hvert fald).

Hvilke Insta-profiler, synes du man bør følge, hvis man er tosset med indretning, interiør og snagen i andres pæne, sjove, skæve og skøre boliger? – Smid gerne en kommentar herunder 🙂

 

 

Du kan følge Sydhavnsmor på FacebookBloglovin’ og Instagram 🙂

   

1 kommentar

  • Gustavo Woltmann

    Jeg følger selv to af dem, men de andre har jeg ikke hørt om før, så tak for tippet.

    Gustavo Woltmann

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Proteinrige spinatboller uden mel - (kun 40 kcal pr bolle) - Sydhavnsmor.dk