10 ting jeg ønsker mig til sommer - Sydhavnsmor.dk

25 % rabat på alle solbriller (Celine, Ray-Ban, Marc Jacobs…)

Indeholder reklamelinks i form af affiliatelinks: 

16f840e1-d0a2-4ba2-ae5d-d81806f039de

Truckeren er tilbage 😉

Et mini-tip til jer der der vil passe på jeres smukke øjne, i den bragende, BAGENDE sol, der kommer i slutningen af ugen! ALLE solbriller HER er på 25 %  rabat t.o.m. onsdag d. 17. maj! 😉 Det blir’ jo 25 grader, sir’ de!!!

HER kan du se mine favorit-mærker; Rayban, Celine, Marc Jacobs (inkl. by) og Ganni. Egentlig havde jeg planer om at rykke på dem her (nr. 9)men kører den ind med de 25 % i stedet, da jeg også gerne vil ha’ råd til en ny badedragt, hvor det ikke ligner at mine bryster er helt forsvundet, I ved (to børn!) 😉

LAD SOLEN SKINNE PÅ OS – HVER DAG!

GOD DAG, VENNER 🙂

Du kan følge Sydhavnsmor på FacebookBloglovin’ og Instagram 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting jeg ønsker mig til sommer - Sydhavnsmor.dk